Svet

Region

Umrla filmska legenda iz Sopranovih: Bill Cobbs iza sebe je ostavio 200 filmova i TV uloga!

Svet je izgubio jednu od svojih najistaknutijih filmskih figura, Bill Cobbs, koji je preminuo u svojoj kući u Kaliforniji u 90. godini. Cobbs je ostavio dubok pečat u svetu filma i televizije, igrajući u kultnim filmovima poput "The Hudsucker Proxy" i serijama kao što su "Sopranovi". Sa preko 200 uloga iza sebe, njegovo nasleđe će živeti kroz njegove nezaboravne performanse.

Umrla filmska legenda iz Sopranovih: Bill Cobbs iza sebe je ostavio 200 filmova i TV uloga! Foto: Printscreen Youtube/blacktreetv




Legendarni glumac Bill Cobbs preminuo je u 90. godini, potvrđeno je od strane svetskih medija. Smrt je nastupila u njegovom domu u Kaliforniji, u krugu porodice i prijatelja, saopštio je njegov publicista Čak I. Džons.



Bill Cobbs iza sebe je ostavio 200 filmova i TV uloga
Foto: Printscreen Youtube/Francois Aubry



 Bill Cobbs je ostavio neizbrisiv trag u svetu filma i televizije, sa preko 200 uloga. Debitovao je u filmu "The Taking of Pelham One Two Three" 1974. godine, a kasnije se istakao u filmovima kao što su "The Hudsucker Proxy", "The Bodyguard" i "Noć u muzeju". Na malim ekranima, bio je omiljen u serijama poput "Sopranovi", "Zapadno krilo", "Ulica Sezam" i "Dobra vremena". 

Njegove memorable uloge uključuju menadžera Vitni Hjustona u filmu "Telohranitelj" (1992), mističnog časovnika u "The Hudsucker Proxy" braće Koen (1994) i ulogu doktora u filmu "Sunčane države" Džona Sajlesa (2002). Bio je trener u filmu "Air Bud" (1997), čuvar u "Noći u muzeju" (2006) i otac u "Šou Gregorija Hajnsa".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>