Region

Svet

Pedja Jovanović otkriva: Napao me je pijani gost

Peđa Jovanović, popularni pevač poznat po svojim energičnim nastupima, gostovao je nedavno u jednoj emisiji gde je podelio zanimljive detalje iz svog profesionalnog života. 

Pedja Jovanović otkriva: Napao me je pijani gost Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Jovanović je govorio o svojim nastupima i iskustvima, ali i o neprijatnim situacijama sa kojima se suočava na sceni. U jednoj od anegdota, prisetio se kako ga je jednom prilikom napao pijani gost tokom nastupa, ali je uspeo da se snađe i izađe iz neugodne situacije na izuzetno snalažljiv način.

– Ja svakako gledam ako se bilo kakva situacija desi, da je neko malo više popio, pa je zahtevniji. Recimo nismo mu otpevali pesmu na vreme ili hoće odmah, a pre njega ima pet naručenih. Znam da smirim situaciju, naporno jeste i treba imati čelične živce i uglavnom sam hendlovao to kako treba. Dešavalo se da neko preti da hoće da me bije ako mu ne otpevam odmah pesmu, ali to se rešava, kažem: „Brate, smiri se, koju hoćeš pesmu?“. Izbegavam maksimalno te situacije – govorio je Peđa u jednoj emisiji  i dodao da je sebi najveća podrška:

- Najveća podrška definitivno sam sam sebi. Kad niko ne veruje u mene, ja verujem i mislim da ću sve da izguram – istakao je on.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>