Region

Svet

Da li su muškarci zaista jači pol? Milica Janevski otvoreno o položaju žena!

Glumica Milica Janevski otvoreno je progovorila o izazovima s kojima se suočavaju moderne žene, kritikujući trendove koji ističu ženske atribute do granica po*no industrije. Otkrijte njene duboke uvide o ženskoj ulozi i položaju u današnjem društvu.

Da li su muškarci zaista jači pol? Milica Janevski otvoreno o položaju žena! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV



 

Milica Janevski o modernim ženama i njihovom položaju


Glumica Milica Janevski iskreno je govorila o izazovima sa kojima se suočavaju moderne žene, kritikujući trendove koji ističu ženske atribute do granica po*no industrije.

Milica Janevski ističe da ovaj trend nije prisutan samo među specifičnim ženama, već pogađa i one iz svih sfera života, bilo da žive na selu ili u gradu.

Moraš da budeš dama, prijatelj, ljubavnica i kraljica. I da praviš palačinke, i da se braniš ako treba. I da te njegovi prijatelji vole, i da te majka voli, i da budeš sve, a u 99% slučajeva žene su usamljene u svemu tome - rekla je Milica. - A ko kaže da su muškarci jači pol? (smeh) Šalim se! Mislim, ne šalim se, to su uvek neuobičajene stvari za žene, ali nemam nameru da ikoga ubeđujem. Onaj ko je normalan i vaspitan, biće sve u redu. Poenta nije ubeđivati nekoga kako bi trebalo da se ponaša. To samo stvara nesporazume i odvodi ljude na pogrešan put, jer je pitanje šta svako od nas zaista očekuje - rekla je Milica za Unu.




Foto: Printscreen Youtube/RTS Prikazuje

 

Milica Janevski: Od sporta do glume


Milicu Janevski publika poznaje iz serija "Koža", "Deca zla", "Toma", "Pad", "Bunar", "V (fau) efekat", kao i brojnih filmova. Malo je poznato da se pre glumačke karijere bavila sportom, tačnije karateom i džudom, što joj je pomoglo u mnogim ulogama.

Sve te veštine koje sam naučila pre glume mnogo su mi koristile. Tata kaže da je džudo najpribližniji životu. Kad te otrese o zemlju, moraš da ustaneš. Svaki put kada padneš, shvatiš gde si pogrešio, pa ustaneš i ideš dalje - otkrila je Milica. - To mi je najviše pomoglo u trenucima kada nije bilo posla. Mislila sam da nikada neću snimati, da ću večno biti pozorišna glumica. Onda je došlo do promene. Sada imam jednu predstavu na repertoaru i mnogo snimam. Prepustila sam se životu i verovala da imam šta da ponudim.


 

Van scene i kamera, Milica se bavi slikanjem i uživa u prirodi:


Imam puno prijatelja, volim da boravim u prirodi, idem na more i sedim pored logorske vatre. Svaki dan bih je palila. Mogla bih danima da sedim oko ognjišta, družim se, pričam i pevam s dragim ljudima. Obožavam kuvanje u kotliću - rekla je Milica za "Kurir".



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>