Region

Svet

Iznenađujuće otkriće udovice Olivera Dragojevića: Bio je sponzoruša i izgubljen slučaj!

Udovica Olivera Dragojevića, Vesna, otkrila je nepoznate detalje iz njihovog zajedničkog života, nazivajući ga "sponzorušom" i "izgubljenim slučajem". Ova ispovest donosi novi uvid u njihove ljubavne priče i izazove.

Iznenađujuće otkriće udovice Olivera Dragojevića: Bio je sponzoruša i izgubljen slučaj! Foto: Printscreen Youtube/RTS TV lica





Vesna Dragojević, udovica poznatog pevača Olivera Dragojevića, nedavno je podelila intimne detalje o njihovom životu zajedno. Oliver, koji je preminuo 2018. godine, ostavio je za sobom suprugu Vesnu i brojne uspomene koje ona sada otkriva javnosti.
 

Ljubavna priča sa Straduna


Vesna se prisetila vremena kada je Oliver pratio po čuvenoj ulici Stradun u Dubrovniku. Iako je tada bio u vezi, nije mogao da odoli Vesninom šarmu. "Bila je jedna Jelena, ja je znam! On je svaki dan menjao te ženske. On s njom ispod ruke, a ide za mnom. To je trajalo desetak dana. Jednog dana, sedi on u gradskoj kafani i kaže mi: 'Šinjorina, vi ste meni nešto poznati!' A kažem ja njemu: "Znaš me, jer si mi iza leđa već deset dana," prisetila se Vesna kroz smeh.




Vesana Dragojevic govori o Oliveru Dragojevicu
Foto: Printscreen Youtube/Oslobođenje


 

Izdržavala sam ga


Vesna je otvoreno govorila o teškim trenucima kada je Oliver bio, kako ona kaže, "izgubljen slučaj". "U dva sata ujutro me zvao nakon koncerta u Trebinju da će taksijem doći po mene. Zvonio je kućni telefon u hodniku, probudila sam celu kuću, a ja radim ujutro u šest u bolnici," rekla je Vesna.

 

Život u zajedničkom stanu


"Oliver je bio sponzoruša, ja sam ga izdržavala. Moji su digli kredite da uredimo stan. Kada smo se venčali, nas je jedanaestero živelo osam godina u istom stanu. Ujutro se svi razbeže, ostanemo ja i svekrva. Ona je imala godina kao ja sad, ali meni je tada izgledala toliko stara da sam očekivala svaki dan da će umreti. Govorila bi: 'Ajme ovo, ajme ono, ja ću umreti" - otkrila je Vesna.

Ove intimne ispovesti Vesne Dragojević daju novi uvid u život poznatog pevača i njihove zajedničke borbe i ljubav kroz godine.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>