Svet

Region

Zastrašujuće scene Celin Dion: Slavna pevačica se grči i plače od bolova! (VIDEO)

Slavna pevačica Celine Dion, poznata po svojim emotivnim baladama i moćnom glasu, suočava se sa teškim zdravstvenim problemima.

Zastrašujuće scene Celin Dion: Slavna pevačica se grči i plače od bolova! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Nedavno su se pojavile zastrašujuće scene u njenom dokumentarcu "I am Celin Dion",  na kojima se vidi kako pevačica ukočena, ne može da se pomeri, dok doktori oko nje pokušavaju da joj pomognu, što je uznemirilo njene fanove širom sveta.

Naime, Celine Dion već sedamnaest godina boluje od retkog zdravstvenog stanja poznatog kao sindrom ukočene osobe (Stiff Person Syndrome - SPS).

Ovaj neurološki poremećaj uzrokuje ozbiljne mišićne grčeve i ukočenost tela, što može značajno uticati na kvalitet života obolelih.

U nedavno objavljenom videu, pevačica je otvoreno govorila o svojim zdravstvenim tegobama, a snimci su pokazali koliko su simptomi ovog sindroma ozbiljni i bolni.

Dion je iskreno podelila svoje iskustvo, naglašavajući koliko joj je teško da se nosi sa ovim stanjem, ali i koliko se trudi da ostane pozitivna i jaka uprkos svim izazovima.

Njeni fanovi su izrazili ogromnu podršku i ljubav, nadajući se da će Celine pronaći način da ublaži simptome i nastavi sa svojom muzičkom karijerom. Pevačica je takođe izrazila zahvalnost za podršku koju dobija, ističući da joj ljubav i podrška fanova pomažu da ostane motivisana i da se bori dalje.

Celine Dion je svojim primerom pokazala izuzetnu snagu i hrabrost, a njena borba sa sindromom ukočene osobe inspiriše mnoge da ne odustaju, bez obzira na teškoće s kojima se suočavaju.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>