Svet

Region

Užasna tragedija: Reper Julio Foolio ubijen na svoj rodjendan u 26. godini

Reper Julio Foolio (26) ubijen je 23. juna u Tampi, na Floridi, dok je slavio rođendan, potvrdio je njegov advokat za NBC News.

Užasna tragedija: Reper Julio Foolio ubijen na svoj rodjendan u 26. godini Foto: YouTube printscreen/Vevo



Policija je primila poziv u 4.40h, u kojem je prijavljena pucnjava između dva automobila. Kada su stigli na mesto događaja, zatekli su jednu osobu mrtvu, dok su tri osobe prebačene u bolnicu sa povredama.

"Njihovo stanje je trenutno stabilno" - saopštila je policija, koja trenutno istražuje okolnosti koje su dovele do pucnjave. Advokat repera, Luis Fusko, potvrdio je za lokalnu stanicu VTSP da je Džons upucan i ubijen.

Fusko je izjavio da je Džons slavio rođendan u Airbnb-u, ali je morao da ode zbog prevelikog broja ljudi, nakon čega je otišao na drugu lokaciju gde je upao u zasedu.

Džons, koji ima 1,1 milion pratilaca na Instagramu, objavio je 14. juna na svom profilu planove za "air bnb pool party" zakazan za 21. jun, pozivajući pratioce da mu pošalju poruku za adresu. Takođe je najavio nastavak rođendanskog vikenda sledećeg dana u striptiz klubu Teasers.

Pre nekoliko meseci, Džons je tvrdio da je bilo više pokušaja atentata na njega. Pominjao je da je ranije bio pogođen u stopalo i objavljivao slike sa nogom u gipsu.

Policija nastavlja istragu o uzrocima pucnjave i radi na identifikaciji osumnjičenih.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>