Region

Svet

Petar Grašo oduševio publiku na spektakularnom koncertu u Kotoru!

"Videti toliko ljubavi i srećnih lica u publici kako sa mnom pevaju od početka do kraja koncerta - to je osećaj koji sam želeo" - rekao je Petar.

Petar Grašo oduševio publiku na spektakularnom koncertu u Kotoru! Foto: Nikola Vulikić



Uz neponovljivi glas Petra Graše i čarobnu atmosferu, drugi salon vina je održan u predivnom ambijentu hotela Hyatt Regency Kotor Bay Resort, smeštenom u srcu Bokokotorskog zaliva.

Posetioci su imali privilegiju da uživaju u degustaciji vrhunskih vina jedanaest crnogorskih vinarija, kao i u vinima dve regionalne vinarije, sve to upotpunjeno spektakularnim muzičkim programom.

Vrhunac večeri bio je koncert Petra Graše, najveće regionalne pop zvezde, čime je događaj dobio epitet jedinstvenog spektakla u muzičkom i produkcijskom smislu. Graša je otvorio koncert emotivnom baladom „Je l’ ti reka’ ko“, što je izazvalo gromoglasan aplauz i označilo početak višesatnog putovanja kroz njegovu gotovo tri decenije dugu karijeru.

Publika je uživala u hitovima poput „Ko nam brani“, „Ljubav jedne žene“, „Lakše mi je s njom“, a vrhunac atmosfere doživljen je uz pesme „Ako te pitaju“ i „Utorak“, kada su svi zajedno sa Grašom pevali dobro poznate stihove nekih od najlepših balada ikada napisanih.

Veče je završeno spektakularnim vatrometom, dok je sam Petar Graša tokom čitavog koncerta, kao i nakon njegovog završetka, iskazivao vidno zadovoljstvo zbog savršeno organizovane noći u Hyatt Regency Kotor Bay Resortu. 

"Videti toliko ljubavi i srećnih lica u publici kako sa mnom pevaju od početka do kraja koncerta - to je osećaj koji sam želeo, to je osećaj koji sam priželjkivao i to je nešto što sam dobio", izjavio je Petar.

Naredni vikend u hotelu je rezervisan za još jedan muzički spektakl sa popularnom pevačicom i autorkom mnogobrojnih hitova, Natašom Bekvalac, koja će nastupiti u subotu, 29. juna, kao deo Hyatt Summer Stage projekta.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>