Region

Svet

Rada Manojlović je ovo do sada krila od javnosti: Dobila je strogu zabranu!

Rada Manojlović, poznata po svojoj energičnoj sceni i popularnim hitovima, često je bila tema javnih spekulacija i interesovanja medija. 

Rada Manojlović je ovo do sada krila od javnosti: Dobila je strogu zabranu! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Međutim, nedavno otkrivena informacija šokirala je njene fanove - dobila je strogu zabranu od svoje sestre, što je do sada uspešno krila od javnosti.

- Opušteno idem kroz život dok je sestra dobar organizator, kod mene može danas, za deset dana ili nikad. To sa parama takođe i to mi je jako loša crta, ali opet to je flegmatičnost i ne opterećenost budućnošću. Sad da štekam neke pare, a sutra me udari grad veličine jajeta i? Treba da se živi sad. Trošim na dostavu hrane, gluposti i na pesme. Ne kupujem kod kineza, ali Maja mi kupuje. Skoro je otišla i kaže mi “plaćamo po sto evra i više jednu haljinu, a kod kineza ista za dve hiljade“. Ovu za sto evra mi pljuju i raspadne se posle prvog pranja, onda mi je bolje da platim dve hiljade dinara - izjavila je Rada Manojlović, prenosi Republika i dodaje: 

- Ovo je prvi put da me komšije vide jer kada dođem, onda odem samo kod tate i retko se švrćkam po selu i ašikujem. Svi su se slikali, svi me vole, ali to je zbog tate jer je on sa njima svaki dan i oni imaju osećaj da me poznaju. Kad me vide to je kao da me viđaju stalno", rekla je pevačica koja je na proslavu došla u beloj, uskoj haljini, zbog koje se razgovor nastavio u drugom toku... - objasnila je Manojlovićeva. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>