Region

Svet

Otkrivena najveća tajna Aleksandra Berčeka!

Naš proslavljeni glumac Aleksandar Berček oduvek je bio intrigantan lik u svetu domaće kinematografije. Njegova karijera obuhvata širok spektar uloga, od dubokih dramskih do nezaboravnih komičnih likova, što ga je učinilo jednim od najcenjenijih glumaca u regionu. 

Otkrivena najveća tajna Aleksandra Berčeka! Foto: YouTube printscreen/Prva TV



Međutim, nedavno otkrivena tajna o njegovom životu iznenadila je mnoge, a nju je javno izneo njegov kolega Milan Milosavljević.

- Ima jedna lepa anegdota, to moram da ti ispričam, a vezana je za Aleksandra Berčeka. Kad je studirao, Milenko Maričić mu je bio profesor. Milenko je voleo da popije, a uvek je imao svog pulena. Tad je imao, naravno, mene, jer sam bio jedini muškarac na klasi. S njim sam prvi put ušao u Klub književnika. Bio sam prva godina, a to je tada bilo najelitnije mesto u celoj Jugoslaviji. On je vodio Mirka Babića. Mirko se bavio nekakvim boksom, a Milenko je voleo da pravi sr*** i uvek voleo da ima nekakvog bodigrada iza sebe. Poslednji mu je bio Mima Karadžić. On je njega stalno vodao - ispričao je Milosavljević za Kurir, pa dodao:

- E, a Berček je bio kao neko dete. Pita ga jednom da li može i on da uđe u kafanu. Profesor kaže, naravno. I uđe on prvi put, a Maričić ga pita: "Ko si ti?" "Berček, vaš student." "Nisam primetio da si ušao, hajde ponovo." Vrati ga drugi, i treći put. Četvrti put Berček popizdi i tresne vratima! Cela kafana se okrene. "Pa tako se ulazi, p*** ti materina! J*** glumca kog niko nije primetio! Majku mu, bar zalupi vrata da se svi okrenu! Ni na scenu ne možeš da uđeš a da te niko ne primeti", izgovorio je tada Maričić. E, tako je nas Milenko učio glumi - otkrio je glumac.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>