Ostalo

Sme�no

EURO 2024: Srbija bruji o izjavi jednog navijača! (VIDEO)

EURO 2024 - Srbija bruji o izjavi jednog navijača koji je bio vidno nezadovoljan i imao je žestoku reakciju pa je poručio reprezentativcima Srbije da vrate novac za kupljene karte.

EURO 2024:  Srbija bruji o izjavi jednog navijača! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/TJ Sports Extra




"Zamolio bih samo igrače da u ima nas navijača, ali i svih drugih koji su kupili ulaznice, da nam uplate karte nazad. Ovakav angažman na terenu je nula.

Tako se ne bori za zastavu ili grb bilo koje nacije. Samo da nam uplate nazad jer smo to debelo platili. Hvala i sportski pozdrav"
, rekao je razočarani navijač.

 

Srbija se oprostila od Evropskog prvenstva nakon dva remija i jednog poraza.



Saznajte kako je fudbalska reprezentacija Srbije prošla na Evropskom prvenstvu 2024. godine. Nakon dva remija i jednog poraza, Srbija je završila takmičenje kao četvrta u grupi C.

Srbija se posle 24 godine ponovo plasirala na Evropsko prvenstvo, ali se nakon dva remija i jednog poraza oprostila od takmičenja. Danska je dominirala u prvom, a Orlovi u drugom poluvremenu, ali golova nije bilo (0:0). Engleska nam nije pomogla jer nisu pobedili Sloveniju sa potrebnom razlikom, tako da smo kao četvrti u grupi C sa dva osvojena boda završili EURO 2024.

Fudbalska reprezentacija Srbije dugo je čekala povratak na Evropsko prvenstvo, ali je brzo ispala. U grupi sa samo jednom pobedom na šest mečeva, koja je pripala Engleskoj protiv Orlova, završili smo kao poslednji. Možda nismo imali sreće, ali sreću treba zaslužiti.



izjava razocaranog navijaca


Danska je pokazala slabosti, nisu bili sjajni kao protiv Engleza, ali su kroz posed lopte uspeli da prežive prvo poluvreme, a onda su nam predali inicijativu u drugom. Imali smo više prilika i dominirali, ali bez pravih šansi. Imali smo tri napadača i dva ofanzivna vezna, ali vraćamo se kući bez mogućnosti da promenimo ishod.

Francuski sudija Fransoa Leteksije već je u 4. minutu pokazao prvi žuti karton Nikoli Milenkoviću zbog faula nad Rasmusom Hojlundom. Prvu veliku šansu imala je Danska u 16. minutu, ali je Aleksander Bah glavom šutirao pored gola sa sedam, osam metara. Danska je ponovo pripretila u 21. minutu, ali je udarac Kristijana Eriksena skrenuo golman "orlova" Predrag Rajković u korner.

U drugom poluvremenu, selektor Srbije Dragan Stojković je na teren poslao Dušana Tadića i Luku Jovića umesto Lazara Samardžića i Nemanje Gudelja. U 54. minutu poništen je gol Srbije zbog ofsajda Luke Jovića. U 68. minutu u igru je ušao Dušan Vlahović, pa je Srbija krenula na sve ili ništa. Filip Mladenović je ušao u 75. minutu, a Mitrović je imao odličnu šansu u 81. minutu, ali je bio neprecizan.

Uprkos podršci Novaka Đokovića i košarkaša Luke Mitrovića i Danila Anđušića, "orlovi" nisu uspeli da prođu u nokaut fazu. Na tabeli grupe C, Engleska ima pet bodova, Danska je druga sa tri boda, koliko ima i treća Slovenija, dok je Srbija poslednja sa dva boda.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>