Region

Svet

Slavica Ćukteraš - pomirenje sa bivšim mužem zbog ćerke!

Slavica Ćukteraš i njen bivši muž Vladimir Avramov našli su zajednički jezik zbog ćerke Viktorije. Saznajte kako su rešili pitanje starateljstva i kako je Viktorija dobila stan na poklon od tate.

Slavica Ćukteraš - pomirenje sa bivšim mužem zbog ćerke! Foto: Printscreen Youtube/Blic TV





Pevačica Slavica Ćukteraš, poznata po svojim hitovima, razvela se od fudbalera Vladimira Avramova 2019. godine, nakon pet godina braka. Zajedno imaju osmogodišnju ćerku Viktoriju. Nedavno je otkrila da su uspeli da pronađu zajednički jezik i reše pitanje starateljstva, sve zbog dobrobiti njihove ćerke.

Bog je uredio stvari, kao i moj bivši muž i ja. Već duže vreme primećujemo da naša situacija utiče na Viktoriju. Imam osećaj da je sazrela za samo šest meseci i počela da razume stvari bolje od nas. Jednog popodneva sam razmišljala i poslala poruku bivšem mužu, predlažući da sve ostavimo po strani i dogovorimo se za dobrobit Viktorije. Njegov odgovor bio je pozitivan - ispričala je Slavica za Blic i nastavila:

Posle godinu dana pakla, naš prvi susret je morao imati posrednika. Kada smo se konačno sreli, rešili smo ceo slučaj koji smo godinu dana vodili na sudu i sa socijalnom službom. Sada smo svi srećni. Veliki teret nam je pao s ramena.

- Još uvek nisam potpuno svesna ishoda. Sve se desilo brzo i kada sada zajedno šetamo gradom sa Viktorijom, vidimo koliko je srećna i to nema cenu. Pitam se šta nam je sve ovo trebalo. Ovo je sigurno bila škola, ali je bilo teško zbog deteta - dodala je Slavica, otkrivajući da je Viktorija za rođendan od tate dobila stan:

Viktorija je na poklon dobila stan od tate. Blizu je njene škole, pa smo se odmah preselile tamo. On nikada nije bio loš tata. Kada se dvoje ljudi posvađa, mora se spustiti lopta, biti pametan. Mislim da sam odigrala dobro. Da je bio tvrdoglav, terali bismo svoje, ali sada imamo lep početak leta i divno razdoblje za naše dete. Svima bih savetovala da spuste ego. Oboje smo ispali ljudi. Stan je pravi ženski kutak za nas dve. Oboje smo se uključili, a Viktoriji sam prepustila sve ideje kako bi što pre osetila da je to njen novi dom. Nema cenu kada roditelj vidi srećno dete.



Foto: Printscreen Youtube/Blic TV​



Nadam se da se ego više neće probuditi ni kod jednog od nas. Sada sve mora biti u granicama normale, pažljivo i sa poštovanjem, kojeg verovatno nismo imali dovoljno. On sada svakodnevno dolazi i viđa je, što je i ranije radio, ali sada češće. Smejemo se zajedno sa njom i pred njom. Kada odlučite da ostavite prošlost iza sebe, sve je moguće - zaključila je Slavica.

Njena koleginica Tanja Savić nedavno je proslavila promociju albuma i obeležila 20 godina karijere u jednom luksuznom beogradskom hotelu. Slavica joj je javno čestitala:

Čestitam joj i želim puno uspeha. Neko od nas je to definitivno trebalo da uradi. Postojala je ideja da se okupimo, ali Tanja nije mogla sve da organizuje, pa smo planiranu turneju ostavili pre dve godine - rekla je pevačica.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>