Ostalo

Sme�no

EURO 2024: Poslednje pripreme navijača Srbije za ključnu utakmicu: Novak podržava orlove!

Novak Đoković je stigao u Minhen na EURO 2024 da podrži fudbalere Srbije pred odlučujući meč. U toku su poslednje pripreme navijača Srbije za ključnu utakmicu!

EURO 2024: Poslednje pripreme navijača Srbije za ključnu utakmicu: Novak podržava orlove! Foto: Printscreen Youtube/RTS Sport





Na terenu stadiona pozdravio se sa igračima i stručnim štabom, pružajući im podršku pre zagrevanja. Fudbaleri su se pripremali za duel, dok se očekivao izlazak danske reprezentacije. Srbija će imati veću podršku na terenu.

Živković je konačno na svom mestu, igraće na levom krilu gde će moći da iskoristi svoju jaču nogu za centaršute, što će mu olakšati igru. Novak Đoković je stigao iz Londona, gde se priprema za Vimbldon, kako bi bio uz "orlove" u odlučujućem meču za prolazak u nokaut fazu.

Selektor Srbije je napravio tri promene u startnoj postavi u odnosu na prethodnu utakmicu, uključujući Samardžića, Mijailovića i Gudelja. Danska će igrati u formaciji 3-4-3, sa Hejlundom kao glavnim napadačem. Sudijsku palicu će držati Francuz Fransoa Leteksje, uz pomoć svojih sunarodnika u VAR sobi.


Možda vas interesuje:
Ova popularna aplikacija troši najviše baterije na vašem telefonu!


Novak podrzava orlove
Foto: Printscreen Youtube/RTS Sport



"Veliko je zadovoljstvo što imam priliku da budem jedan navijač više za Srbiju i uživam u prelepoj atmosferi", rekao je Đoković. 

Savetovao je "orlove" da budu bobreni i mirni i rekao da je priprema već 50 odsto posla. 

"Timski sport je drugačiji, ali suštinski su stvari iste, pogotovo kada je u pitanju reprezentacija. Verujem da su imali vremena da razrade taktičke zadatke. U ovakvim utakmicama, kada je svaki minut važan, tu su i srce, želja, ponos. Kada sportisti daju maskimum to se vidi, bez obzira na rezultat", kaže Đoković za RTS. 

Đoković kaže da veruje da će reprezentativci na terenu pokazati da su najbolji. 

"Srce, glava i ona stvar. Odnosno, hrabrost. Samo pogled na tribine i videti koliko je ljudi došlo da ih podrži je dovoljan motiv da prosto daju sve od sebe. Želim im sve najbolje. Nadamo se pobedi i verujemo u njih", rekao je Novak Đoković. 

Srpski teniser je rekao da se, kada je reč o povredi, oporavak ide kako treba, ali da nije još odlučio da li će nastupiti na Vimbldonu. 

"Oporavak ide iznenađujuće dobro, posle idu Olimpijske igre, pa ćemo videti", istakao je Đoković. 

Možda vas interesuje:
Slađa Delibašić oduševila Instagram fotografijom sa Novakom Đokovićem!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/rts

Povezane vesti:


>