Svet

Region

Heretic trejler: Uvrnuti Hugh Grant primorava dve žene da se suoče sa svojom verom u smrtonosnoj igri!

Objavljen je najnoviji trejler za Heretic. Horor film koji zajedno režiraju Scott Beck and Bryan Woods, a govori o dve mlade religiozne žene koje su na kraju uvučene u igru mačke i miša od strane lukavog čoveka. 

Heretic trejler: Uvrnuti Hugh Grant primorava dve žene da se suoče sa svojom verom u smrtonosnoj igri! Foto: YouTube printscreen/A24



U filmu glavne uloge igraju Hugh Grant, Sophie Thatcher, and Chloe East, a premijera je zakazana za 15. novembar.

Trejler počinje sa Tačerovim i Istinim likovima koji pokušavaju da pridobiju svoju hrišćansku veru pitajući ljude da li su zainteresovani da čuju više o crkvi Isusa Hrista.

Idući od vrata do vrata, na kraju naiđu na osamljenu kuću čoveka (Grant). Lagajući kako bi bili pušteni tek nakon što Grantov lik tvrdi da je njegova žena takođe kod kuće, oni veselo razgovaraju o religiji sa njim. Nastavljaju razgovor do sudbonosnog trenutka u kojem jedan od njih shvati da su zaključani u kući.

U prvoj polovini trejlera, film deluje potpuno bezazleno kao i naivni protagonisti, koji su presrećni što će neko poslušati njihovu versku propoved. Tek kada jedna od pomenutih vodećih uloga shvati da nešto nije u redu, nakon što je Grantov lik insistirao da je njegova žena u kuhinji i peče pitu - scena se pomera u nešto mračnije. 

Psihološki horor sa religioznom tematikom je podžanr sa kojim je A24 imao ogroman uspeh kao distributer. 




Pročitajte još: Skrivena tajna u filmovima o Harryju Potteru: Šta niste primetili?

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>