Zvezde Granda

Parovi

Učesnica Zvezde Granda iz medija saznala da je izbačena iz produkcije!

Učešćem u takmičenju Zvezde Granda, Slađana Đorđević Bucka, osvojila je puno simpatija naroda.

Učesnica Zvezde Granda iz medija saznala da je izbačena iz produkcije! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Iako se borila sa viškom kilograma, na sceni je bila veoma samouverena. Ipak, njeno samopouzdanje je poljuljalo saznanje iz medija da je izbačena iz produkcije Grand

- Mediji su svašta pisali, razne neke neistine, mene je to jako bolelo. Ja sam iz novina saznala da sam izbačena iz Granda. Količina mog šoka je tada bila neverovatna, pisalo je da sam izbačena iz Granda. Pokušavala sam da dobijem informacije, znala sam da ništa nisam skrivila, apsolutno stojim iza svojih reči i dela - rekla je tada Bucka i dodaje: 

- Bilo mi je krivo, ali sam tada sebi rekla bolje je da ne znam. Ja sam zahvalna Bogu što sam se 2016. godine vratila u Grand produkciju, dočekana sam na najbolji način, nikada nisam saznala da li je istina i ne želim da kopam po tome – rekla je Bucka i dodala:

- Ponosna sam što sam učestvovala uZvezdama Granda“, tada me je narod upoznao i svi su se čudili zašto pevačica ima sto kiograma. Da nije bilo tako, niko ne bi obratio pažnju na mene, to je meni i Saša rekao, „Nemoj Bucka da plaćeš“. Hvala mu zaista na tim rečima, bio mi je zaista velika podrška.

Nakon takmičenja, Bucka se povukla iz medija i posvetila sebi. Uspela je u tom periodu da smrša čak 40 kilograma. 

- Ja se trudim da i dalje zadržim taj nadimak Bucka, ali radi se na karijeri, fizičkom izgledu i na novim pesmama. Apsolutno mislim da je to neophodno, meni je bilo potrebno vreme da sazrim i da shvatim šta je to šta ja želim od moje karijere i sada sam to definitivno shvatila- rekla je tada pevačica o otkrila kako je uspela da smrša 40 kilograma.


Foto: Instagram printscreen/sladjanadjordjevicbucka

- Teretana i treninzi su zadnjih nekoliko godina kod mene neizostavni deo, evo nekoliko meseci sada koliko pripremam nove pesme i oko snimanja malo sam utanjila sa treninzima. Samo kažem sebi da mi nedostaju treninzi i taj osećaj da me bole mišići
- rekla je Bucka za Grand. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>