Region

Svet

Neverovatna ljubavna priča Željka Bebeka: Kako mu je 34 godine mlađa supruga promenila život!

Otkrijte fascinantnu ljubavnu priču Željka Bebeka i njegove 34 godine mlađe supruge Ružice. Saznajte kako su se upoznali, šta ih je spojilo i kako je Ružica promenila Željkov život.

Neverovatna ljubavna priča Željka Bebeka: Kako mu je 34 godine mlađa supruga promenila život! Foto: Printscreen Instagram/zeljkobebek





Željko Bebek, poznati pevač, živi u srećnom braku sa ženom koja je od njega mlađa 34 godine. Njihova ljubavna priča počela je dok je Ružica još bila srednjoškolka.

Bebek je imao dva braka pre nego što je upoznao Ružicu. Prvi brak bio je sa Spomenkom, sa kojom ima ćerku Silviju, a drugi sa Sandrom, sa kojom ima ćerku Bjanku. Godine 2002. upoznao je Ružicu, sa kojom sada ima sina Zvonimira i ćerku Katarinu.

Na početku su skrivali svoju vezu zbog straha od osude okoline, jer je razlika u godinama bila velika. Kada su se upoznali, Željko je imao 52, a Ružica 18 godina.

"Ona je ulaskom u moj život sve promenila" - rekao je Željko, dok Ružica dodaje:
"Željko me formirao. Bila sam jako mlada, tek 18 godina, kada smo se upoznali, a kroz zajedničko vreme shvatili smo da smo jedno za drugo."


Možda vas interesuje:
Sloba Radanović: Ispao sam budala, radio na svoju štetu!



Željko Bebek i Ružica na proslavi
Foto: Printscreen Instagram/zeljkobebek​
 

Bebek je dalje objasnio:


"Iako je bila mlada i još nije završila fakultet, a ja iskusni veteran rock 'n' rolla, bilo je očigledno da sam se dovoljno smirio da počnem gledati na život drugačije."- kaže Željko Bebek.

"Ona je ta, da mi je naišla kad sam imao 18 godina, danas bismo bili 50 godina u braku. Negde u višim sferama odlučeno je da se moramo sresti." - priča pevač-


Možda vas interesuje:
Tamara Milutinović: Žene su ga saletale na moje oči - iskreno o mužu!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>