Ostalo

Sme�no

EURO 2024: Emotivna izjava reprezentativca Danske o Dušanu Tadiću - On mi je kao brat!

Reprezentacija Srbije, večeras 25. juna, od 21h na EURO 2024 igra svoj odlučujući meč za ostanak na Evropskom prvenstvu protiv reprezentacije Danske.

EURO 2024: Emotivna izjava reprezentativca Danske o Dušanu Tadiću - On mi je kao brat! Foto: YouTube printscreen/Arena sport



Pobeda srpskoj reprezentaciji znači prolaz u osminu finala, dok bi svaki drugi rezultat bio poguban i poslao naše momke kući.

Pred poslednju utakmicu grupne faze na EURO 2024, danski reprezentativac Pjer-Emil Hojbjerg uputio je emotivne reči kapitenu Srbije, Dušanu Tadiću, sa kojim je igrao za Sautempton.

"Dušan i ja smo proveli jako puno vremena zajedno. Gledao sam ga kao starijeg brata. On je bio moj učitelj, brinuo se o meni. Ne samo na terenu već i van njega," rekao je Hojbjerg.


Foto: Instagram printscreen/pierre emile højbjerg​

"Sećam se, pre nego što je otišao u Ajaks, razgovarao sam sa ljudima koji su igrali tamo i govorio sam o kakvom se igraču radi i kakav mentalni sklop ima. Bio je neverovatan tamo i postao je jedan od najboljih igrača. On je fudbaler koji voli da daje asistencije i to je nešto na šta moramo da pripazimo,"
dodao je danski reprezentativac.

Ova emotivna izjava Pjer-Emil Hojbjerga dodaje posebnu težinu večerašnjoj utakmici između Srbije i Danske, naglašavajući blisku vezu između dvojice vrhunskih fudbalera. Navijači s nestrpljenjem iščekuju odlučujući meč koji će odrediti sudbinu Srbije na EURO 2024.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>