Region

Svet

Sloba Radanović: Ispao sam budala, radio na svoju štetu!

Pevač Sloba Radanović otvoreno je govorio o svojim greškama i ljudima koje je branio od srca. Kako kaže, ispao je budala ali nije se pokajao.

Sloba Radanović: Ispao sam budala, radio na svoju štetu! Foto: Printscreen Youtube/Republika TV




Sloba Radanović je otkrio da je pojedine ljude podržao čak i na svoju štetu... Nije imao šta da dobije, a mogao je mnogo da izgubi kaže pevač.


Sloba Radanović je nedavno govorio o tome kako mnogi na estradi ne žele da iznesu svoje mišljenje da ne bi upali u sukobe sa kolegama, dok on uvek otvoreno kaže šta misli. Pevač je sada imao potrebu da sa svojim pratiocima podeli još jednu situaciju u kojoj je bio iskren, a na kraju, kako je rekao, ispao budala.

Možda vas interesuje:
Barbara Pravi: Pesma snimljena u Srbiji, omaž srpskim korenima! (VIDEO)





Pevač Sloba Radanovic izneo svoje misljenje na Instagramu



Ljudi koje sam nekada branio od drugih koji su ih napadali, svim srcem, iako sam možda bio i jedini koji ih je tada branio, danas se sa tim istim ljudima druže i ulizuju im se. Ispao sam budala, ali ni u jednom trenutku se nisam pokajao što sam stao ispred gomile, na svoju štetu, nemajući ništa da dobijem time, a mnogo da izgubim. Ne znam zašto sam imao potrebu da ovo napišem - poručio je Sloba.

Podsetimo, Sloba Radanović je nedavno morao na operaciju zbog povrede ruke koju je lomio četiri puta. Intervencija je protekla u najboljem redu pa se pevač brzo vratio obavezama i nastupima, iako još sa gipsom na ruci.

Možda vas interesuje:
Sloba Radanović: Povreda ruke i vidljivi podlivi!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>