Region

Svet

Tamara Milutinović: Žene su ga saletale na moje oči - iskreno o mužu!

Pevačica Tamara Milutinović otvoreno i iskreno govori o svom mužu Darku i o tome kako su ga "žene saletale" na njene oči. Saznajte zašto je Darko od Tamare tražio da prestane da kuva i kako je počela njihova ljubavna priča.

Tamara Milutinović: Žene su ga saletale na moje oči - iskreno o mužu! Foto: Printscreen Youtube/Svetski Radio




Tamara Milutinović otkriva detalje iz svog braka i problemima sa viškom kilograma njenog supruga Darka Jeftića...



Pevačica Tamara Milutinović vratila se na muzičku scenu nakon pauze zbog najlepših porodičnih razloga. Sa suprugom Darkom Jevtićem nedavno je organizovala gala proslavu povodom crkvenog venčanja i krštenja njihove ćerke Emili. Osim svojom lepotom, Tamara je Darka osvojila i svojim kulinarskim veštinama. Kaže da je Darko jedno vreme imao problema s viškom kilograma zbog njenih ukusnih obroka.

"Jednom mi je rekao: "Prestani da kuvaš, gotovo". Više ne smeš da kuvaš, jer sam ga svaki dan dočekivala s treninga sa tri obroka. Tako da je dodao par kilograma, mora da prestane da jede i da se hrani zdravije. Ja zaista volim da kuvam, posebno recepte moje bake i mame, što su uglavnom kuvana jela koja znamo da mogu biti kalorična" - ispričala je Tamara, dodajući da žive sasvim normalan porodični život. - Kao svaka žena, volim torbice, odeću i cipele, ali vodimo potpuno normalan život i jako sam srećna zbog toga. Našla sam čoveka koji je vrlo sličan meni, a opet potpuno drugačiji. Ako neko razume, shvatiće. Možda je rano da govorimo o našem savršenom odnosu. Skoro četiri godine smo zajedno, ali za sada je to, evo, da kucnem u drvo, odlično."

Možda vas interesuje:
Rada Manojlović: Bog mi je zabranio da pričam o Milanu Stankoviću!



Tamara Milutinović i Darko Jeftić fotografija sa svadbe
Foto: Printscreen Youtube/Svetski Radio


Na pitanje kako se nosila s ljubomorom, pogotovo zbog žena koje su se na početku njihove veze Darku nabacivale pred njenim očima, Tamara kaže:

"Neću da lažem, bilo je situacija. Žene su ga saletale pred mojim očima, bukvalno. Ali znala sam s kim sam u vezi. Bili smo nerazdvojni od prvog dana. On mi nikada nije dao razlog da budem ljubomorna. Uvek je sve činio da bih se osećala sigurno i da bih znala da sam jedina u njegovom životu. To je više puta dokazao i pokazao, videlo se to u njegovim očima. Ako mene pitaš, verujem da svaka žena oseti kada muškarac nešto krije ili laže. Nikada nisam osetila da bi me povredio na taj način. Mislim da me nikada ne bi izdao jer zna šta ima pored sebe. Uvek nije bilo tako, ali mi smo se jednostavno desili jedno drugom. To je stvarno bila sudbina. Nije to klasična priča, nego se jednostavno sve namestilo da budemo zajedno" - rekla je Tamara Milutinović za Telegraf.

Možda vas interesuje:
Rada Manojlović: Nisam mogla da progovorim od bolova!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs


>