Region

Svet

Dalila Dragojević donela odluku, neće više obavljati posao voditeljke!

Bivša rijaliti učesnica, a kasnije i voditeljka donela je odluku da više neće obavljati posao voditeljke i to zbog ljubavi. 

Dalila Dragojević donela odluku, neće više obavljati posao voditeljke! Foto: Printscreen Youtube/Informer





Bivša učesnica rijalitija, Dalila Dragojević, prekinula je svoju voditeljsku karijeru zbog ljubavi. Već neko vreme uživa u vezi sa Markom, koji živi u Americi, a poreklom je iz Crne Gore, sa Cetinja. Dalila često odlazi kod njega i redovno objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Njihova priča počela je preko TikToka.

U poslednjih nekoliko meseci, Dalila često putuje u Ameriku, zbog čega joj je teško da uskladi poslovni i ljubavni život. Nedavno je na TikToku objavila video u kojem je javno priznala da je dala otkaz na Red televiziji.

Dala sam otkaz, ne mogu, ko će da me menja ovoliko dugo? - izjavila je Dalila u videu.

Video je takođe uključivao natpis: "Dalila dala otkaz i žali se da nema giftova". Njen prijatelj Stefan Pavlović Cale nedavno je otkrio detalje njihovog odnosa.

Ona se faktički udala u Americi, nikad joj neću oprostiti što me nije pozvala na oproštajno druženje. Eno, uvalila se tamo u Ameriku, super joj je, baš se zaljubila - rekao je Cale za Republiku.

Dalila je nedavno otvoreno govorila o svom izabraniku i njihovom odnosu.


Možda vas interesuje:
Dejan Dragojević ugostio brata Davida! Šokantne informacije! (VIDEO)


Dalila Dragojević donela odluku o poslu
Foto: Printscreen Youtube/Informer


Sveža iz Njujorka! Sve se promenilo! Konačno mogu da pričam otvoreno o tome. Lepo nam je. Vidim život u budućnosti sa njim, da li u Njujorku ili Beogradu, nije bitno. Ne želim da budemo razdvojeni. Zbog ljubavi sam spremna na velike korake, moj odlazak u Ameriku jeste veliki korak, već sam načinila prvi. Preseljenje tamo je još veći korak, spremna sam, naravno - rekla je Dalila za Blic.



Foto: Printscreen TikTok/crnahronikaba1​

 

Otkrila je i čime ju je Marko osvojio:


Kupio me je pažnjom, poštovanjem, fizičkim izgledom, to je neosporno. Neću se zaljubiti u nekog ko nije moj tip. Toliko je posvećen meni, trudio se da me sprovede kroz sva mesta tamo, ništa mu nije teško. Posvetio se 24 sata meni. Tamo je bio domaćin. Svuda smo išli zajedno, vezali smo se. Pola godine to traje, to nije od juče. Preko TikToka smo se upoznali, pustio mi je poruku i tako je krenulo... On je iz Crne Gore, sa Cetinja. To je dovoljno da se zna za sad.

Možda vas interesuje:
Dalila Dragojević se udala, a sada je i slavlje u njenom domu! (VIDEO)
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>