Region

Svet

Zdravko Čolić zaradio 45.000 evra za 45 minuta pevanja na svadbi biznismena!

Najveća muzička zvezda sa naših prostora, Zdravko Čolić, bio je specijalni gost na svadbi sina jednog bogatog biznismena u elitnom restoranu u Beogradu. Mladenci su morali da izdvoje čak 45.000 evra za Čolićev nastup, jer on retko peva na privatnim proslavama.

Zdravko Čolić zaradio 45.000 evra za 45 minuta pevanja na svadbi biznismena! Foto: Printscreen Youtube/Extra FM



Za svojih 45 minuta pevanja, Čolić je zaradio impresivnih 1.000 evra po minuti. Nastupio je pod specijalnim uslovima koji su uključivali uzdignutu binu kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu, zabranu naručivanja pesama i fotografisanja sa gostima. Mladenci su ove uslove prihvatili bez problema, jer obožavaju Čolićevu muziku. Prvi ples su odigrali uz pesmu "Tebe čuvam za kraj," a gosti su bili oduševljeni izvođenjem pesme "Ti si mi u krvi." Nakon nastupa, Čolić je uz pratnju obezbeđenja napustio lokal.

Pored Zdravka, na proslavi su nastupili i Viki Miljković i Radiša Trajković Đani, koji su dodatno podigli atmosferu.

Možda vas interesuje:
EURO 2024: Emotivni trenutak - Djani na utakmici Srbije plače kao kiša!


Zdravko Čolić zaradio 45.000 evra
Foto: Printscreen Youtube/Telegraf


Podsećamo, Zdravko Čolić je nedavno prodao svoju porodičnu kuću na Košutnjaku za više od milion evra. Iako je brzo našao kupca, trenutno nije poznato gde se preselio. Čola, kako ga od milja zovu, svoju privatnost drži u tajnosti i samo najbliži krug ljudi zna gde sada živi sa suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom i Larom.

Pre nego što je živeo na Košutnjaku, Čolić je bio nastanjen na Dedinju. Njegova bivša vila, koja je bila okružena zelenilom i imala veliko dvorište sa bazenom, prodata je zbog čestih poseta obožavalaca. Čola je želeo da promeni sredinu, a kada je odlučio da se preseli, kupca je brzo našao.

Iako je Zdravko Čolić velika zvezda, vodi jednostavan, miran i porodičan život. Često su ga viđali kako vežba u šumi na Košutnjaku, gde je provodio dosta vremena. Tokom letnje sezone, planira nekoliko nastupa na crnogorskom primorju, gde će spojiti posao i odmor.

Zdravkova porodica se očekuje da se vrati u Beograd na jesen, kada će završiti sve radove u novom domu.

Možda vas interesuje:
Ova popularna aplikacija troši najviše baterije na vašem telefonu!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir


>