Region

Svet

Ceca dala savet Piksiju pred meč sa Danskom: U paru ne mogu da igraju!

Ceca Ražnatović iz Minhena deli svoje utiske sa Evropskog prvenstva i daje savete Piksiju pred meč sa Danskom. Pročitajte šta je rekla o reprezentaciji i svom zetu Nemanji Gudelju.

Ceca dala savet Piksiju pred meč sa Danskom: U paru ne mogu da igraju! Foto: Printscreen Youtube/Telegraf




Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović trenutno boravi u Minhenu, gde zajedno sa ćerkom Anastasijom i porodicom Gudelj prati Evropsko prvenstvo u fudbalu. Kako sama kaže, njen omiljeni fudbaler iz naše reprezentacije je njen zet, Nemanja Gudelj.

"Sjajno se provodim u Minhenu, na nagovor moje ćerke sam ovde da podržimo našu reprezentaciju. Utisci sa utakmice Slovenija - Srbija su prelepi. Slikala sam se sa svim navijačima Slovenije, kao i sa našim navijačima. Jasno se vidi velika ljubav između Slovenaca i Srba," rekla je Ceca, prisećajući se vremena kada je vodila fudbalski klub "Obilić".

"Imam dosta iskustva iz prošlosti, dobro se razumem u fudbal, vodila sam klub. Te stvari se ne zaboravljaju. Fudbal je najveća strast koja postoji. Dok sam vodila klub, zapostavila sam svoju karijeru, jer fudbal je strast," priznala je pevačica, otkrivajući svoja očekivanja za narednu utakmicu.




Svetlana Ceca Ražnatović u Minhenu sa navijačima
Foto: Printscreen Youtube/Telegraf​


"Protiv Slovenije nismo igrali kao protiv Engleza. Plašila sam se poraza. Verujem da ćemo se protiv Danaca konsolidovati i da će proraditi srpski inat. Poznajem mnoge igrače privatno i znam koliko im je ovo bitno. Verujem da će dati sve od sebe. Nekada je i Božija volja presudna," istakla je Ceca.

Ceca je dodala da joj je jednako stresno kada gleda zeta na fudbalskom terenu i sina Veljka Ražnatovića u boks meču.

"Isto mi je stresno i kada gledam Veljka u boks meču i kada gledam reprezentaciju. Volim kada moja zemlja pobeđuje, a isto tako kada moj sin pobeđuje. Malo mi je stresnije kada Veljko boksuje jer je opasniji sport, ali i u fudbalu mi igra zet, tako da ne mogu da vagam," rekla je Ceca i dodala da poznaje lično mnoge igrače iz reprezentacije.

"Nemanja Gudelj mi je najdraži fudbaler. Igrom slučaja poznajem naše fudbalere. Pevala sam mnogima, a neke sam upoznala preko Nemanje i Anastasije. Neću nikoga da favorizujem, svi su sjajni momci i velike patriote," navela je ona.

Ceca je dala i svoje mišljenje o igri Orlova. Da je na Piksijevom mestu, posvetila bi više pažnje veznom redu.

"Svesni smo da u paru ne mogu da igraju Mitrović i Vlahović, nažalost, iako su oba sjajna igrača. Mislim da imamo problem sa veznim redom. Naša odbrana je izginula na svim utakmicama, problem je vezni red. Moj savet Piksiju bi bio da se pozabavi veznim redom. U zavisnosti od ekipe protiv koje igramo, sa nekima morate igrati na kontru, sa drugima ofanzivno. Kad je ofanzivna igra, stavljaš ofanzivce, a protiv opasnijih ekipa moraš da se zatvoriš i čekaš kontru. Ali, ja nisam trener, ja sam pevačica i uspešno radim svoj posao, ali mi smo Srbi i svi volimo da budemo treneri," ispričala je Ceca za Blic kroz smeh.

Možda vas interesuje:
Kristina Kija Kockar otkrila: Pola fudbalske reprezentacije Srbije mi je pisalo!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs


>