Mesečni Horoskop

Mesečni horoskop za jul 2024: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!

Očekujte da se energija jula prelije u vaše svakodnevne aktivnosti i osećanja, pružajući vam priliku da rastete i razvijate se na ličnom i emocionalnom nivou. Pogledajte vaš mesečni horoskop za jul 2024. godine ako ste Strelac, Jarac, Vodolija ili Ribe!

Mesečni horoskop za jul 2024: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe! Foto: Freepik



Strelac će osetiti širinu i društvenost, sa naglaskom na putovanja i filozofiju uz Veneru i Merkur. Jarac će se reflektovati na svoje veze i intimnost, dok Vodolija uživa u romantici i partnerstvima sa ulaskom Merkura, Venere i Marsa. Ribe će se posvetiti umetnosti i kreativnosti kroz mlad mesec u Raku, otvarajući mogućnosti za duhovni rast.


Strelac - horoskop za jul

Ovog meseca ćeš se osećati još šire i društvenije nego obično, Strelče. Obično gravitiraš ka spontanosti, ali sa ulaskom Venere i Merkura u tvoju devetu kuću putovanja i filozofije, još više si sklon da skočiš na voz ili let na impuls. Kako Mars ulazi u društvene Blizance 20. jula, aktivirajući tvoju sedmu kuću interpersonalnih odnosa, prirodno ćeš težiti da se povežeš. Pričaj o svojim nedavnim avanturama sa ljudima oko sebe — ili još bolje, povedi ih sa sobom.



Jarac - horoskop za jul

Ovo je mesec refleksije za tebe. Razmišljaj o tome kako si povezan sa ljudima oko sebe. Sa Merkurom i Venerom koje ističu tvoju osmu kuću deljenih finansija i intimnosti, početak meseca je vreme kada možeš doživeti neka otkrovenja o tome kako se povezuješ sa najvažnijim osobama u svom životu. Kasnije ovog meseca, retrogradni hod Hirona u tvojoj četvrtoj kući porodice može izazvati potrebu za temeljnim isceljenjem; nađi vreme da razgovaraš sa voljenima, možda uz ukusan obrok.



Možda vas interesuje:
Kristina Kija Kockar otkrila: Pola fudbalske reprezentacije Srbije mi je pisalo!



Mesečni horoskop za jul 2024- Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe
Foto: Freepik


Vodolija - horoskop za jul

Osećaš se romantično ovog meseca, Vodolijo, zato nemoj suzdržavati izražavanje ljubavi koju nosiš u sebi. Sa ulaskom Merkura i Venera u tvoju sedmu kuću partnerstava, i Marsa u tvoju petu kuću romantike i igre, možeš biti iznenađen koliko se osećaš flertujuće. Izvedi svog posebnog nekoga (ili osobu koju želiš da učiniš posebnom) na sastanak, i budi kreativan u tome. Konsultuj naš vodič za sastanke u Tokiju ako ti treba inspiracija.



Ribe - horoskop za jul

Uživaj u ostatku sezone Raka, svog srodničkog znaka, prihvatajući svoje prirodne sklonosti ka umetnosti i kreativnosti. Nov Mesec u Raku 5. jula ističe tvoju petu kuću kreativnosti i detinjastog duha. Dozvoli sebi da budeš smešan ako je situacija takva. Učini nešto što te je činilo srećnim kao dete, poput prisustvovanja događaju animea posvećenom tvojoj omiljenoj emisiji iz detinjstva.


Možda vas interesuje:
Mesečni horoskop za jul 2024: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>