Svet

Region

Skrivena tajna u filmovima o Harryju Potteru: Šta niste primetili?

Ljudi se ne mogu da se otmu utisku o skrivenoj temi koja se  nalazi iza početnih scena svih filmova o Harryju Potteru.

Skrivena tajna u filmovima o Harryju Potteru: Šta niste primetili? Foto: YouTube printscreen/Warner Bros



Čak ni neki od najvernijih obožavaoca čarobnjačke filmske franšize nisu primetili ovu skrivenu funkciju. Svi smo nebrojeno puta gledali osam neverovatnih delova koji, ali neke skrivene karakteristike su možda prošle neprimećeno.

Ljubitelji filma uspeli su da primete aktuelnu temu koju su producenti ubacili u početne scene svih filmova o Harry-ju Potteru. To je trenutak koji brzo prođe, ali kada ga jednom primetite, nećete moći da verujete da je tako dugo ostao neprimećen.

Gledaoci su uočili kako na svakom početku filma Warner Bros logo postaje sve tamniji. Kao i većina stvari u očaravajućim filmovima, iza toga stoji skrivena priča.

Sećate se da je upoznavanje sa Hogwarts-om bilo priličn pitomo u poređenju sa poslednjim delom o Harry-ju Potteru. Kako je Voldemort jačao svaki put kada bi se suočio sa dečakom koji je živeo, koga je igrao Daniel Radcliffe, svet čarobnjaka se postepeno pogoršavao.

Da bi označili pad dobročinstva i porast terora, fanovi su spekulisali da je to razlog zašto su uvodne scene postajale sve mračnije kako su filmovi odmicali.

Logo Warner Bros na početku je sa živim bojama i oblačnom pozadinom, ali do kraja postaje jeziva nijansa sive sa ozbiljnom olujom koja se sprema u pozadini.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>