Mesečni Horoskop

Mesečni horoskop za jul 2024: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Očekujte da se energija jula prelije u vaše svakodnevne aktivnosti i osećanja, pružajući vam priliku da rastete i razvijate se na ličnom i emocionalnom nivou. Pogledajte vaš mesečni horoskop za jul 2024. godine ako ste Lav, Devica, Vaga ili Škorpija!

Mesečni horoskop za jul 2024: Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Foto: Freepik




Ovog meseca svaki znak ima svoje izazove i mogućnosti. Lav će se osećati snažno uz podršku Merkura i Venere, spremno da iznese svoju istinu. Device će se usmeriti ka unutrašnjem svetu, dok će Vaga sanjariti o budućnosti i uspešno sarađivati s drugima. Škorpija će vizualizovati uspeh u karijeri, dok će se Lav suočiti sa zdravstvenim i organizacionim izazovima.





Lav - horoskop za jul

Uvek si snaga, Lave, ali ovog meseca ćeš zaista biti u svom elementu. Sa Merkurom i Venerom na tvojoj strani od početka meseca, osećaćeš dovoljno samopouzdanja da koračaš napred i iznosiš svoju istinu. Pun Mesec 21. osvetljava tvoju šestu kuću zdravlja i organizacije, omogućavajući ti da napraviš značajno raščišćavanje - baš na vreme za tvoju sezonu. Dok napreduješ pokrenut energijom svog solarnog povratka, važno je da pronađeš vreme za samopomoć i introspekciju.

Device - horoskop za jul

Ovog meseca ćeš doživeti lični rast, Device. Sa ulaskom Merkura i Venere u tvoju dvanaestu kuću isceljenja i duhovnosti, prirodno ćeš se usmeriti ka svojem unutrašnjem svetu tokom prvog dela meseca. 21. jula, pun Mesec u srodnom znaku Jarca osvetljava tvoju treću kuću komunikacije i uma; dodatno, planeta komunikacije Merkur ulazi u tvoj znak 25. jula. Sav unutrašnji rad koji si obavio tokom ovog meseca će se prirodno manifestovati, čineći da se osećaš svojim u društvu drugih. Iskoristi ovu ukorenjenu energiju tako što ćeš se zabaviti s prijateljima, kao što je poseta nadolazećoj izložbi umetnosti.


Možda vas interesuje:
Mesečni horoskop za jul 2024: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!



Mesečni horoskop za jul 2024 Lav, Devica, Vaga, Škorpija
Foto: Freepik


Vaga - horoskop za jul

Ovog meseca reci "da" stvarima koje želiš, Vago. Sa ulaskom Merkura i Venere u tvoju jedanaestu kuću nada, želja i društvene svesti, više nego obično ćeš sanjariti o budućnosti i moći ćeš dobro da sarađuješ s drugima. Kako akcioni planet Mars ulazi u srodnog vazdušnog znaka Blizanaca 20. jula, ističući tvoju devetu kuću putovanja i visokog obrazovanja, možda ćeš biti inspirisan da kreneš u avanturu i stekneš nova filozofska saznanja zbog toga. Razmotri odlazak na jednodnevni izlet kada ti se ukaže slobodan vikend.


Škorpija - horoskop za jul

Dok prolaziš kroz sezonu raka, dozvoli sebi da izraziš svoje želje, kako u profesionalnom tako i u ličnom životu. Merkur i Venera ulaze u tvoju desetu kuću karijere i strukture na početku meseca, olakšavajući ti da vizualizuješ uspeh svih predstojećih ciljeva i projekata. Pun Mesec kasnije ovog meseca osvetliće tvoju treću kuću uma; vreme je za introspekciju i oslobađanje od bilo kakvih misaonih zapleta koji te koče. Ako primetiš da previše razmišljaš, pruži sebi oslobađajući kanal tako što ćeš popričati s prijateljima uz kafu ili voditi dnevnik.

Možda vas interesuje:
Barbara Pravi: Pesma snimljena u Srbiji, omaž srpskim korenima! (VIDEO)

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>