Mesečni Horoskop

Mesečni horoskop za jul 2024: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Očekujte da se energija jula prelije u vaše svakodnevne aktivnosti i osećanja, pružajući vam priliku da rastete i razvijate se na ličnom i emocionalnom nivou. Pogledajte vaš mesečni horoskop za jul 2024. godine ako ste Ovan, Bik, Blizanac ili Rak!

Mesečni horoskop za jul 2024: Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Foto: Freepik






Ovog meseca svaki znak ima svoje izazove i mogućnosti. Ovan će se osećati introspektivnije nego obično, sa Marsom koji ulazi u Blizance i podstiče društvene aktivnosti. Bik će uživati u porodičnom okruženju zahvaljujući ulasku Venere i Merkura u četvrtu kuću doma. Blizanci će biti izuzetno komunikativni s ulaskom Merkura i Venere u treću kuću uma. Rak će proslaviti rođendan uz moćan mlad mesec u svom znaku, donoseći mogućnost za novi početak i emotivni rast.




Ovan - horoskop za jul


Ovog meseca ćeš se osećati introspektivnije nego obično, pružaće ti se mnogo prilika za lični rast. Mars ulazi u Blizance, aktivirajući tvoju treću kuću uma i društvenih aktivnosti. Ovo će ti pomoći da bolje uspostaviš vezu sa ljudima oko sebe i samim sobom. Hiron počinje svoju retrogradnu fazu u tvom znaku 26. jula; nađi vreme da raščistiš emocionalne blokade ili nesigurnosti koje nosiš iz prošlosti, i onda ih pusti da odu. Za vatrenog kao što si ti, važno je da povremeno provedeš vreme sam sa svojim mislima, ali pokušaj da se ne izgubiš previše u svojoj glavi. Ako se osećaš preplavljenim, idi pogledaj neko sezonsko cveće.







Bik - horoskop za jul

Ovaj mesec je posvećen porodici kada ste vi Bikovi u pitanju. Venera i Merkur ulaze u tvoju četvrtu kuću doma i temelja, pa bi moglo da ti se desi da želiš da vidiš svoje voljene ili da romantizuješ budućnost s njima. Vreme provedeno sa odabranom porodicom je vrsta samopomoći, i može biti osvežavajuće raditi nešto lepo s njima, kao što je kuvanje ili odlazak na plažu. Zapavo, odlazak na plažu može biti baš ono što ti treba kada pun Mesec u svom zemljanom znaku Jarca osvetli tvoju devetu kuću putovanja kasnije ovog meseca. Promena okruženja zajedno sa tvojim omiljenim ljudima je savršen recept za sreću.

Možda vas interesuje:
Mesečni horoskop za jul 2024: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!


Mesečni horoskop za jul 2024 - Ovan, Bik, Blizanac, Rak
Foto: Pixabay



Blizanci - horoskop za jul

Uopšteno govoreći, ti si odličan sagovornik, Blizanče, ali tvoje reči će zaista teći ovog meseca - zato se uveri da govoriš s namerom. Pričljivi Merkur i strastvena Venera ulaze u tvoju treću kuću uma i komunikacije početkom meseca, što će rezultirati zaista živopisnim razgovorima. Zatim, kako Mars ulazi u tvoj znak 20. jula, naći ćeš samopouzdanje da svoje reči pretvoriš u dela. Sada je pravo vreme da se angažuješ na svim idejama koje si izneo u prvom delu meseca. Nađi vreme da budeš svestan, i razmisli o tome da zabeležiš svoje misli i utiske kako bi u potpunosti iskoristio ovaj ekspresivni period.



Rak - horoskop za jul

Srećan rođendan, Rakovi! Ovaj mesec je za tebe mesec proširenja. Dok uživaš u toploti svojih solarnih povratka, takođe će se dogoditi mlad mesec u tvom znaku 5. jula, što će ti se činiti kao svež početak u tome kako se izražavaš. Merkur i Venera će oboje biti u tvojoj drugoj kući materijalnih dobara i svakodnevnih rutina, tako da ćeš se osećati sigurno u svojim finansijama. Sa jakim temeljem i moćnim lunarnim resetom, ovaj mesec može biti prelomni trenutak za tebe - sve dok odlučiš da prihvatiš energiju koja se pojavljuje. Izazovi sebe izvan svoje zone komfora tako što ćeš pozvati prijatelje da provere neka zabavna dešavanja u gradu.


Možda vas interesuje: 
NEDELJNI HOROSKOP 24. jun - 30. jun 2024. godine.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>