Lepota

Ljubav

Ludi saveti za lepotu poznatih: Spaljivanje kose i krema za hemoroide ispod očiju!

Holivudske zvezde imaju svoje tajne za besprekornu lepotu, ali neki od njihovih metoda su zaista neobični. Od spaljivanja kose do kreme za hemoroide protiv bora, otkrijte najluđe savete za lepotu koje koriste poznate ličnosti.

Ludi saveti za lepotu poznatih: Spaljivanje kose i krema za hemoroide ispod očiju! Foto: YouTube printscreen/Ellenshow



Anne Hathaway (41) otkrila je neobičan „beauty hack“ na TikToku. Glumica je pokazala obožavaocima kako usne izgledaju punije bez veštačkih injekcija. Naterala je stilistu da joj da ukosnicu kojom je više puta bockala gornju usnu: 

„Koristim ovo da stimulišem protok krvi i usna se puni!“ Ipak, oskarovka je upozorila da ne ide previše. „Ne bi trebalo da ubodeš tako jako da ti usne počnu krvariti!“

Ova 41-godišnjakinja nije jedina holivudska lepotica koja se kune u prilično neobične tajne lepote.

Dobra porcija piva u kupatilu

Glumica January Jones (46) zaklinje se u neobičan aditiv za kupanje za hidrataciju kože tela. Ona je na Instagramu otkrila da dodaje "dobru porciju piva" pre nego što uđe u kadu. 46-godišnjakinja preporučuje da preostalo pivo popijete iz čaše.

Alessandra Ambrozio (43) je u svoju rutinu lepote ugradila metod pod nazivom „Velaterapija” razvijen u Brazilu kako bi njena kosa izgledala zdravo i posebno lepo. Brazilski supermodel tretira ispucale krajeve kose spaljivanjem jednog po jednog uz pomoć terapije svećama sa otvorenim plamenom.

Lady Gaga (38) se kune u ledene kupke da bi se posle napornih nastupa vratila u formu i da će dugo izgledati mlado. Ledeno hladna voda smanjuje upale u telu i minimizuje bol u mišićima.

Coca-Cola kao šampon

Suki Waterhouse (32) mrzi to što joj je kosa potpuno ravna kada je  opere običnim šamponom i balzamom. Zbog toga trlja coca-colu u kosu nakon pranja. Manekenka je rekla za US Weekly: 

„Coca-Cola čini da mi kosa izgleda sva raščupana i razbarušena, kao da sam hodala Amazonom. Totalno kul!"

Beli osmeh

Catherine Zeta-Jones (54) nije rezultat hemikalija za izbeljivanje u njenoj pasti za zube. Umesto toga, tajni lek velške glumice raste u njenoj bašti. Ona je za Daily Mail otkrila da zube pere jagodama „jer su prirodni izbeljivač za zube i boljeg ukusa od paste za zube.“

Krema protiv hemoroida kao krema za lice

Tajni lek Sandre Bullock (59) iza njenog mladalačkog izgleda je za zadnjicu. Oskarovka je u jednom intervjuu otkrila da pre spavanja maže „kremu za hemoroide“ ispod očiju: „Odlično deluje protiv bora i otklanja otok!“
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>