Zadruga

Parovi

Aleksandra Nikolić otkriva planove o svadbi sa Filipom Carem i kako se snašla u ulozi majke!

Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6", nedavno je postala majka ćerkice Leone. U novom intervjuu, progovorila je o svom odnosu sa Filipom Carem, planovima za svadbu i podršci koju dobija od majke Slovenke.

Aleksandra Nikolić otkriva planove o svadbi sa Filipom Carem i kako se snašla u ulozi majke! Foto: Printscreen Youtube/Pink



Aleksandra Nikolić govori o svom odnosu sa Filipom Carem, ulozi majke i planovima za svadbu. Saznajte kako se snalazi sa novim obavezama i ko joj najviše pomaže.


Aleks Nikolić nedavno je postala majka ćerkice Leone i sada je podelila detalje o svom odnosu sa Filipom Carem, kao i o tome kako se snalazi u ulozi majke.

Mi smo skroz okej, nekad se desi da ja njega blokiram. Posvađamo se i ja to tako uradim, pa ga odblokiram i tako u krug. On je često ovde, opčinjen je Leonom. Istraumiran je malo, pogotovo kada gleda kako je kupam - rekla je Aleksandra i otkrila da će leto provesti kod Filipa:

Ići ćemo kod njega, moja Leona je bogata, ona ima kuću na moru, stan u Beogradu. Filip je uložio novac i završio tu kuću i jako mi je drago zbog toga. Što se tiče nas, najbitnija nam je Leona, a on i ja možemo da se posvađamo, ali ne ispred nje, fokus nam je ona, niko drugi, a naša ćerkica liči na svog tatu.

Možda vas interesuje:
Rada Manojlović: Za mene je mrtav - iskrena ispovest o bivšoj ljubavi!



Slika Aleksandre Nikolić sa Filipom Carem: Aleksandra Nikolić i Filip Car uživaju u trenutku sa ćerkicom Leonom.
Foto: Printscreen Youtube/Blic


Pobednica "Zadruge 6" istakla je da joj najviše pomaže majka Slovenka.

Najveća podrška i pomoć mi je mama, hvala joj na tome - rekla je Aleksandra za Pink i priznala da li ona i Filip planiraju svadbu:

Ne planiramo ništa, nisam ja od tih koji planiraju to. Videćemo - dodala je ona, te otkrila koga vidi kao pobednicu "Elite 7":

Mislim da će to biti Anita. Kada se desilo ono sa Matorom... Kada joj je Matora bacila stvari... ali nikome ja tu ne bih dala pobedu.

Možda vas interesuje: 
NEDELJNI HOROSKOP 24. jun - 30. jun 2024. godine.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>