Region

Svet

Kristina Kija Kockar otkrila: Pola fudbalske reprezentacije Srbije mi je pisalo!

Kristina Kija Kockar, pobednica "Zadruge 1" i poznata medijska ličnost, otkrila je da su joj neki fudbaleri iz reprezentacije Srbije slali poruke, ali nije želela da otkrije njihova imena.

Kristina Kija Kockar otkrila: Pola fudbalske reprezentacije Srbije mi je pisalo! Foto: Printscreen Youtube/Telegraf



Kristina Kija Kockar priznala da su joj fudbaleri iz reprezentacije Srbije slali poruke. Otkrijte više o njenom iznenađujućem priznanju i njenom životu nakon "Zadruge".


Kristina Kija Kockar, poznata medijska ličnost i pobednica "Zadruge 1", nedavno je otkrila iznenađujuće detalje iz svog privatnog života. U emisiji na Informer televiziji, Kija je priznala da su joj neki fudbaleri iz trenutne reprezentacije Srbije slali poruke.

Mnogi prijatelji koji imaju moj broj telefona su mi čestitali rođendan na Instagramu. Pitala sam zbog čega, jer ne mogu da vidim, tamo imam hiljadu poruka... - započela je Kija, naglašavajući da su joj poruke često prolazile nezapaženo.

Recimo, viđala sam poruke posle dve, tri godine. Pola fudbalske reprezentacije Srbije mi je pisalo. Kasno sam videla, tako da nisam postala žena fudbalera - dodala je kroz smeh.


Možda vas interesuje:
Kija Kockar odbila da gostuje kod Lune Đogani! Luna je demantuje!


Kija Kockar i fanovi - Kristina Kija Kockar u društvu fanova, sa puno osmeha
Foto: Printscreen Youtube/Blic


Iako nije želela da otkriva imena fudbalera, Kija je spomenula da su neki od njih zauzeti, dok drugi nisu.

Ne želim nikoga da spominjem. Neki su zauzeti, neki i dalje nisu - rekla je Kija, a na pitanje da li su bili zauzeti u vreme kada su joj pisali, odgovorila je: "Mislim da nisu".
Podsećamo, Kristina Kija Kockar bila je u braku sa pevačem Slobodanom Radanovićem. Njihov brak se završio nakon što je Sloba prevario Kiju pred milionskim auditorijumom sa blogerkom Lunom Đogani. Nakon završetka rijalitija, ni ta veza nije opstala.

Možda vas interesuje:
Kija Kockar u neverici! Zamenili je sa pokojnom pevačicom!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>