Region

Svet

Žika Nikolić otkriva tajnu ogromne penzije: Kako sam planirao za udoban život u penziji!

Žika Nikolić, legendarni voditelj emisije "Žikina šarenica", nedavno je otkrio ključne detalje o svojim finansijama i penzionerskom životu. Tokom gostovanja u emisiji, Žika je podelio svoju strategiju za postizanje visoke penzije, naglašavajući važnost dugoročnog planiranja finansijske budućnosti.

Žika Nikolić otkriva tajnu ogromne penzije: Kako sam planirao za udoban život u penziji! Foto: Printscreen Youtube/Glas Zapadne Srbije





Žika Nikolić, poznat kao dugogodišnji voditelj emisije "Žikina šarenica", nedavno je otkrio detalje o svojim finansijama i penzionerskom životu. Tokom gostovanja u jednoj emisiji, Žika je otkrio da je sam sebi uplaćivao dodatni novac u penzioni fond tokom godina rada, što mu je omogućilo da sada uživa u komfornom penzionerskom životu.

Žika je naglasio važnost dugoročnog planiranja finansija, posebno savetujući mlade ljude da razmisle o uplaćivanju novca u penzioni fond umesto brzog trošenja zarade. Kada je 2016. godine otišao da proveri visinu svoje penzije, službenik nije mogao da veruje veličini penzije koja je bila odobrena, što je Žiku podstaklo da podeli svoj savet i iskustvo:


Možda vas interesuje: 
Saša Popović otkrio: Ne komuniciram sa Miroslavom Ilićem već 24 godine!




Žika Nikolić otkriva tajnu ogromne penzije
Foto: Printscreen Youtube/Mondo Tv


"Baš kada ste spomenuli penziju, hoću da kažem svim mladim ljudima, uspešnim, koji sada zarađuju da ne brzaju za kešom, nego da sve što zarade pošalju u neko knjigovodstvo koje će to plasirati u penzioni fond. Kada dođeš, onda se začude ljudi. Kada sam otišao 2016. godine da proverim kolika mi je penzija, službenik nije mogao da veruje, triput je išao da proverava." 

Nakon penzionisanja, Žika je pronašao svoj novi smisao u udruženju koje je osnovao sa prijateljima, posvećenom srpskoj tradiciji. Takođe je najavio serijal o kraljevskim banjama u Srbiji, što mu sada predstavlja novi izazov i zadovoljstvo u penzionerskim danima.


Možda vas interesuje: 
Miroslav Ilić otkriva koliko mu je novca potrebno mesečno za pristojan život!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic


>