Region

Svet

Prodate patike u kojima je Nikola Rokvić pešačio do Egine! Obuća dostigla vrtoglavu cenu!

Nikola Rokvić je uspešno završio još jednu humanitarnu akciju prodajom patika u kojima je prepešačio više od hiljadu kilometara do manastira Svetog Nektarija. Prihod od prodaje iznošene obuće namenjen je dečijim onkološkim odeljenjima u Beogradu i Nišu, čime se ukupna suma prikupljenih sredstava približila cifri od 43 miliona dinara.

Prodate patike u kojima je Nikola Rokvić pešačio do Egine! Obuća dostigla vrtoglavu cenu! Foto: Printscreen Youtube/Svetski Radio



Pevač je po povratku sa hodočašća nastavio misiju i uspešno sproveo još jednu humanitarnu akciju.

 

Nikola Rokvić prodaje patike sa hodočašća u Egini za humanitarne svrhe


Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana Barović osnovali su Fondaciju "Porodica". Nikola je započeo svoj prvi humanitarni poduhvat, hodočašće do manastira Svetog Nektarija u Egini. Tokom ovog mesec dana dugog pešačenja, Fondacija je prikupila 42 miliona dinara, namenjenih dečijim onkološkim odeljenjima u Beogradu i Nišu.


Možda vas interesuje:
Miroslav Ilić otkriva koliko mu je novca potrebno mesečno za pristojan život!
Pevač Nikola Rokvić - prodaja patika humanitarno



Po povratku sa hodočašća, Nikola je nastavio sa humanitarnim radom. Na licitaciji je ponudio patike u kojima je prepešačio više od hiljadu kilometara. Ova akcija je takođe bila uspešna - patike je kupila jedna kompanija za 530.000 dinara.

Sada se približavamo cifri od 43 miliona dinara! U narednim danima ćemo vas obavestiti kojoj ustanovi ćemo dodatno usmeriti sredstva koja smo prikupili, pored Beograda i Niša, kao i dokle smo stigli sa nabavkom potrebnih aparata! Jedan naš korak i dobra volja među nama, uz Božiji blagoslov, dovoljni su da pokrenemo čudesan krug radosti, ljubavi i humanosti! Slava Bogu i hvala za sve! - napisao je Nikola na svom Instagram nalogu.

Možda vas interesuje:
Praznik Sveta Trojica (Duhovi): Značaj, običaji i tradicija u Srpskoj pravoslavnoj crkvi!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>