Region

Svet

Iznenadna smrt kolege je potpuno slomila: Voditeljka se oprostila potresnim rečima (FOTO)

Marija Popović, voditeljka RTS-a, doživela je veliki emotivni udarac zbog iznenadne smrti svog kolege, kamermana Žarka Rakočevića.

Iznenadna smrt kolege je potpuno slomila: Voditeljka se oprostila potresnim rečima (FOTO) Foto: YouTube printscreen/RTS



Svoju duboku tugu i bol podelila je putem društvenih mreža, gde je emotivnim rečima izrazila žaljenje za gubitkom.

Žarko Rakočević, koji je radio kao kamerman na Javnom servisu, iznenada je preminuo u 59. godini. Njegova smrt je ostavila sve njegove kolege u šoku, a Mariju je posebno pogodila.

Njih dvoje su godinama sarađivali i izgradili dubok profesionalni i prijateljski odnos.

Na svom Instagram profilu, Marija je podelila fotografiju sa Žarkom i napisala: "Dobri moj Žare, požurio si, velika tuga," uz emotikone koji plaču, čime je izrazila svoju bol i nevericu.


Instagram printscreen/popovicmari

Njena objava izazvala je mnoštvo reakcija i izraza saučešća od strane kolega, prijatelja i pratilaca.

Žarko Rakočević je bio poznat po svojoj posvećenosti poslu i prijateljskom odnosu sa svima na RTS-u. Njegova iznenadna smrt ostavila je prazninu u redakciji koja će se teško popuniti.

Kolege ga pamte kao vrednog, pouzdanog i uvek nasmejanog čoveka, koji je svojim prisustvom unosio radost i pozitivnu energiju u radno okruženje.

Marija Popović, kao i mnogi drugi, i dalje se teško miri sa gubitkom dragog kolege. Njene emotivne reči na društvenim mrežama odražavaju dubinu tuge i bola koji oseća zbog njegovog preranog odlaska.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>