Nedeljni Horoskop

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 24. juna do 30. juna 2024. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Ribe, saznajte šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Foto: Freepik




Šta vam to predviđa nedeljni horoskop u ovoj nedelji od 24. do 30. juna, kakve astrološke savete ima za vaš znak Zodijaka, saznajte u nastavku…



VAGA

Hrana

Vašem organizmu sada prijaju manje količine mesa, a više bacite akcenat na povrće, zdrave žitarice i semenke i naravno – voće. Možete ubaciti i po koji mlečni proizvod.

Ljubav

Vaša vladarka u putovanju kroz emotivni znak Raka govori da ste u fazi kada osećanja prelivaju, kada se osećate posebno nežno i povredljivo i kada svaka pogrešna reč ili postupak sa partnerove strane mogu da vas neprijatno zapljusnu i izbace iz ravnoteže. A partner ko~ partner – naravno da će povremeno umeti da „lupi i ostane živ“ – tako da svakako očekujemo povremeni disbalans prvo unutar vas, a onda i u vašoj vezi – i to naročito u danima vikenda. Slobodne Vage – poslovni sektor sada može biti mesto više nego zanimljivih poznanstava i susreta, isto kao i društvene interakcije i društvene mreže.

Posao

Najveći fokus u ovom periodu je baš na poslovnim aktivnostima. U jednoj ste izraženo ozbiljnoj poslovnoj fazi – sa jedne strane – imate više nego dobre mogućnosti I da ostvarite zapažene rezultate ali I da se dokažete, dok sa druge – ovo su naporni dani sa mnogo obaveza, mnogo potrebe da budete što organizovaniji I fokusiraniji na ono što radite. Možete privesti kraju važne projekte. Ukoliko ste u potrazi za poslom – sada budite posebno aktivni jer se dobre prilike mogu ukazati za vas.

Zdravlje

Uglavnom korektno.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Neki od vas su se vratili u režim ishrane koji su praktikovali ranije i odmah primećuju koliko se osećaju rasterećenije. Za ostale  – iskoristite ovu nedelju da napravite promene – možete pobediti sebe.

Ljubav

Emotivno – sve je baš kako treba. Prava mera emocija I strasti, prava doza bliskosti I razumevanja. Da li to znači da ste dražesno vam biće I vi u mirnom ljubavno-partnerskom periodu? Pa naravno da ne – fascinantno je koliko vas dvoje umete da ni iz čega napravite problem – da odreagujete burno na bezazlenu primedbu ili postupak, da nađete razlog za ljubomoru, u suštini – da od komarca napravite magarca. Slobodne Škorpije – možete imati bliceve podsećanja na prošlost. I to je potpuno normalno – imati momente u kojima sa setom gledamo unazad. Ali – u odličnom ste periodu za nove ljubavi, prestanite da se osvrćete I pogledajte one koji su ispred vas. Jer, zavređuju vašu pažnju I trud.

Posao

Prvi dani radne sedmice ne idu na ruku vašim planovima – pripremite se da ih menjate u hodu I da se prilagođavate novonastalim situacijama. Možete imati teškoće u dogovorima, ali I sa tehnikom I administrativnim pitanjima. Ostatak perioda je mirniji I ako ništa drugo – makar nećete morati da jurcate da biste sve postigli na vreme. Oni koji rade sa inostranstvom imaju dobre preduslove za proširenje saradnje I nove dogovore. Finansije – prilivi su redovni, ali se vi ipak ne osećate dovoljno sigurno.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe. Moguće su I oscilacije pritiska.

 

STRELAC

Hrana

Trebalo bi izbegavati gazirane napitke, hranu sa previše začina (naročito ljutu), mesne prerađevine, veću količinu mleka i mlečnih proizvoda. Možete imati povremenih problema sa varenjem.

Ljubav

U nekom ste čudnom periodu – realno gledano nema posebnih problema u vašim emotivnim relacijama, ali sa druge strane – stalno vas nešto kopka, osećanja prelivaju – a kada ih je previše, onda se lako skrene u povređenost I preosetljivost. Dobra komunikacija I razumevanje su sada zaista neophodni da bi se nemiri u vašoj glavi utišali. Takođe, zajedničke akcije će činiti dobro odnosu sa voljenom osobom – pa je ovo dobar trenutak za više izlazaka, druženja, pa I odmor I putovanje. Slobodni STrelčevi – osoba koja je već izvesno vreme u vašem životu može pokazati da je zainteresovana za vas. I to neće biti loše.

Posao

Ulazak u radnu sedmicu I prvih par dana doneće probleme u organizaciji, ali I u odnosu sa kolegama. Neka nepredviđena dešavanja I promene u planovima učiniće da ste I vi I oni sa kojima radite nervozniji nego inače, pa će biti pomalo zahtevno uklopiti se. Ostatak radne nedelje je korektan – manje će biti komplikovanja, a više jednostavnosti. Bitno je da će se posao odraditi na vreme I kako treba. Finansijska situacija je dosta šarena I promenljiva, a posebno su naglašeni troškovi za dom I ukućane.

Zdravlje

Rešavajte se stresa ili boravkom u prirodi ili fizičkom aktivnošću.

Možda vas interesuje:
Kako bioritamski broj može privući obilje i prosperitet!

 

Nedeljni horoskop- vaga škorpija strelac jarac vodolija ribe
Foto: Freepik


JARAC

Hrana

Vraćate se starim navikama po pitanju ishrane i počinjete da obraćate više pažnje na to šta vam prija a šta ne. Lagani, uravnoteženi obroci su sada za vas. Povremeno počastite sebe i nekim slatkim zalogajem.

Ljubav

Pažnja I podrška postoji u ovom periodu u vašim emotivnim relacijama. Pod ruku sa njima – tu su I pojačane strasti I više bliskosti. Kada na to dodamo I komunikaciju I razumevanje koji su takođe naglašeni – reklo bi se da zaista nema razloga za pojavu bilo kakvog problema ili nemira. E sad, ja sam sigurna da ćete drago vam biće I vi uspeti da pronađete makar nešto oko čega ćete se nervirati – na svu sreću kratkotrajno. Slobodni Jarčevi – ovo su odlični dani za vas – imaćete mnogo više aktivnosti I zabave, ali I dobru šansu da sa nekim baš lepo “kliknete”. Nekima od vas – kontakt sa osobom iz prošlosti (bivši partner, ali I stara simpatija).

Posao

Možete se na kratko iznervirati oko nekih neplaniranih troškova, ali suštinski – finansijski segment vam sada nije postavljen ni malo loše. Što se poslovnog dela tiče – iako će biti manjih iskakanja iz koloseka, pred vama je ipak jedna solidna I prilično jednostavna radna sedmica. Uglavnom će sve funkcionisati nekim regularnim tokovima, a moguće je da u ovom periodu napravite I solidne dogovore I pokrenete saradnje I projekte koji će biti ozbiljni I trajnog karaktera.

Zdravlje

Dobro.

 

VODOLIJA

Hrana

Ove ćete sedmice nemire smirivati konstantnim grickanjem – malo slatkiša, malo slanih zalogaja i tako u krug. Energija vam je potrebna, ali ona koju dobijate iz mesa, povrća, voća, mlečnih proizvoda.

Ljubav

Iako je suštinski odnos sa voljenom osobom u pozitivnoj fazi – ipak je potrebno više razumevanja I prilagođavanja da bi sve funkcionisalo kako treba. A oboje ćete u ovim danima imati svoje “žute minute” – vi u prvim danima sedmice, a partner u danima vikenda. Sve je u redu dokle god “žuti minuti” ne postanu “crveni meteoalarm”. Ljubav, pojačane zajedničke aktivnosti I strast su tu da razbijaju povremene gradonosne oblake. Slobodne Vodolije – mnogo je dešavanja I društvenih aktivnosti, mnogo razloga da budete u svom elementu I dobro raspoloženi. Ukoliko često razmišljate o nekoj osobi – sada se stvari mogu pokrenuti u pozitivnom pravcu.

Posao

Mnoštvo brzih I uglavnom neplaniranih dešavanja može vas početkom sedmice izbaciti iz koloseka I doneti da planove preuređujete u hodu I prilagođavate se novonastalim okolnostima. No, posle početne nestabilnosti, ulazite u fazu dobre organizacije I posvećenosti obavezama – pa će ostatak radne nedelje doneti stabilnost I to da sve stižete da obavite na vreme. Ovo je dobra nedelja I za dogovore, ali I za popravljanje stanja u finansijskom segmentu. I pored troškova koji su jaki – bićete zadovoljni.

Zdravlje

Stariji – oscilacije pritiska. Mlađi – dobro ste.

 

RIBE

Hrana

Nervozu koja će povremeno postojati kod vas zavarajte grickanjem svežeg voća i povrća, a ne “tešenjem” poslasticama Ili brzom hranom. Em je zdravije, em će povoljno uticati na vašu figuru.

Ljubav

Pred vama je više nego solidan emotivni period. Iako ćete vi povremeno biti zaista preplavljeni brigama, poslom I obavezama, pod mentalnim pritiskom – voljena osoba će umeti da vas svojim prisustvom opusti I rastereti. Komunikacija je sada mnogo kvalitetnija, postoji više razumevanja ali I bliskosti I emocija. Još kada na sve to dodamo pojačane aktivnosti I leeepu dozu strasti – imate sve što vam je potrebno da biste bili zadovoljni. Slobodne Ribe – pojavljuju se više nego interesantni “kandidati” za lepe I ozbiljne ljubavne priče. Takođe – moguće je obnoviti kontakt sa starom simpatijom ili bivšim partnerom.

Posao

Možda je problem u vašoj organizaciji I planiranju, a možda u okolnostima koje neočekivano iskaču – u svakom slučaju u ovu ćete radnu sedmicu ući pomalo pogubljeni I u pokušaju da sve uklopite I sve obavite na vreme. No, posle pomalo turbulentnog uvoda – ulazite u fazu smirivanja, stabilizacije I fokusiranosti na obaveze I posao. Pred vama se otvaraju dobre poslovne mogućnosti – dogovori I saradnje koje napravite biće kvalitetni I trajni. Finansije su nestabilne, ali idu ka popravljanju.

Zdravlje

Pojačana nervoza.

Možda vas interesuje:
Začinske biljke unose sreću u vaš dom! Bosiljak za bogatstvo i prosperitet!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>