Nedeljni Horoskop

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 24. juna do 30. juna 2024. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, saznajte šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Foto: Freepik




Šta vam to predviđa nedeljni horoskop u ovoj nedelji od 24. do 30. juna, kakve astrološke savete ima za vaš znak Zodijaka, saznajte u nastavku…


OVAN

Hrana

Iako ste svesni da su vam potrebne promene u načinu ishrane, još uvek ne možete da prevaziđete potrebu za hranom koju volite. Na prvom mestu su slatkiši, ali i previše mesa I mesnih prerađevina.

Ljubav

Samo lagano I opušteno – to bi mogao da bude dobar moto za vas koji ste “u paru”. Stvari između dragog vam bića I vas ne funkcionišu loše u ovim danima, a mogli biste dodatno da sve to ulepšate nekim finim dešavanjima – putovanjem I odmorom, izlascima, ali I uživanjem kod kuće, što da ne (I klimu I emocije na najjače!).  Provući će se I po koja varnica u ovoj nedelji (čisto da ne bude dosadno), koja se da prevazići, ali se da I okrenuti na strast. Slobodni Ovnovi – više nego solidan period u kojem se tako lepo može uživati, ali I vrlo slatko zaljubiti. Biće nekih vrućih ljubavnih početaka.

Posao

Ako bi moglo bez stresa I nervoze, pogotovo u prvim danima sedmice koja je ispred nas – to bi bilo odlično. Neke situacije ili dogovori jednostavno neće funkcionisati ili će sve ići zbrda – zdola, uz mnoštvo promena u poslednjem trenutku. Ostatak nedelje je korektan – obaviće se ono što treba, pronaći rešenja, završiti papirologija, u suštini – obaveze će ići nekim ustaljenim tokom. Malo ste se opustili (da ne kažem raspojasali) sa novcem – nemojte da vas u skorijem narednom periodu glava boli zbog toga.

Zdravlje

Ništa vam ne bi škodilo da ste više fizički aktivni. Inače, ok ste.

 

BIK

Hrana

Non stop nešto grickate ovih dana, možda malo i na nervnoj bazi. Svesni ste koliko vam te gomile slatkiša, čipseva i brze hrane ne trebaju, ali trenutno ne možete da obuzdate sebe.

Ljubav

Emocije su tu, strasti su tu, komunikacija I razumevanje su tu – realno gledano, nemate razloga da se žalite na emotivni život I odnos sa voljenom osobom. Čak I ako partner ili vi uspete da napravite po neki nesporazum ili napet momenat u odnosu (možda na samom početku nedelje ili u danima vikenda) – ni ovo neće uspeti da pokvari dobru energiju koja je sada više nego prisutna kod vas dvoje. Slobodni Bikovi – vreme da se za sve pare uživa. Sve vam ide od ruke – bilo da želite da se najbolje I najlepše provedete ili da flertujete, osvajate I budete osvojeni. Neki sočni poljupci I najlepša grljenja su rezervisani za vas.

Posao

Nadređeni mogu malo da vam skakuću po živcima, naročito u prvoj polovini sedmice – vežite konja gde vam gazda kaže – da se ne biste bespotrebno nervirali. Takođe – ukoliko ste u nekom skorijem periodu unazad napravili po koji propust, grešku – sada bi bio dobar momenat da se ovo ispravi ili reši, bez posledica po vas. Komunikacija sa saradnicima je dobra, razumevanje I dogovor postoji, a nije loše vreme ni da iznesete ideje koje imate. Troškova ima puno, ali uspevate da ih držite pod kontrolom.

Zdravlje

Uglavnom sitna, prolazna zdravstvena problematika.

 

BLIZANCI

Hrana

Možete pojačati ishranu ribom, jajima, mesom i mlečnim proizvodima. Sve vrste povrća će vam izuzetno prijati, a od voća – najviše maline, borovnice, kupine i naravno – lubenice.

Ljubav

Sada bi bio dobar trenutak da se sa dragim vam bićem prave planovi, da su neke lepše teme na dnevnom redu, a i da ima više onih opuštenih momenata koji vas oboje rasterećuju i prijaju vam. Naravno da će se dogoditi da će biti po koji nesporazum ili da se po nekim pitanjima nećete baš odmah uklopiti i složiti – ali to su samo prolazne stavke koje neće imati uticaja na stabilnost i snagu vašeg odnosa. Slobodni Blizanci – možda baš kroz neka poslovna dešavanja dođe do vrlo obećavajućeg kontakta i flerta. Sledeći segment koji je otvoren za ljubavne „aktivnosti“ jeste vaš društveni krug i izlasci, kao i društvene mreže.

Posao

Dosta korektna radna sedmica je pred vama. Ok, imaćete malo stresa I nervoze zbog nekog saradnika ili kolege, ali posle početne napetosti – dolazi se do rešenja. Primetan je nešto jači “talas” obaveza u prvom delu nedelje – samo polako I bez nerviranja – umećete sa ovim da izađete na kraj. Odlična komunikacija sa nadređenima, a lako je moguće da vam povere I obavljanje prilično odgovornog projekta ili zadatka. Dobićete od šefova “zeleno svetlo” za nešto što je vama od značaja. Finansije – nije loše.

Zdravlje

Sem povremenog stresa – dobro ste. Stariji mogu biti osetljiviji na promene vremena.


Možda vas interesuje: 
Jednostavan trik za bujnije cvetanje ruža! Neka vaša bašta bude najlepša!


 
Nedeljni horoskop . ovan bik blizanac rak lav devica
Foto: Pixabay



RAK

Hrana

Potrebno vam je puno svežeg povrća i voća, kao i umerene količine mesa i mlečnih proizvoda. Takođe, bolja hidratacija je sada neophodna – uzimajte dovoljno vode, čajeva, voćnih napitaka.

Ljubav

Sve se namestilo da vam bude potaman I baš kako treba. Ljubav, prisustvo I podršku od voljene osobe imate, a ovaj vam je period dobar I da putujete zajedno ili uživate u društvu prijatelja. Na sve ovo – pa I strasti su tu, taman da “urame” ovu lepu sliku koja je sada prisutna kod vas. Ukoliko vi I pored toga imate neke primedbe, ili što bi se reklo – “tražite dlaku u jajetu” – pa to je već problem do vas, a ne do partnera. Slobodni Rakovi – jao, da nam je da smo malo u vašoj koži….u fantastičnom ste periodu, a vi ga koristite po nahođenju – bilo da vam je želja da se provedete, bilo da se zaljubite. I to ozbiljno.

Posao

I poslovno ste u više nego dobroj fazi, a posebno bih skrenula pažnju onima koji traže posao – jer imate odlične predispozicije da ga I pronađete I budete zadovoljni uslovima. Generalno gledano – ovo je vreme poleta, motiva I dobre energije – niko ne kaže da neće povremeno biti napornih obaveza ili isto tako napornih osoba – ali ste vi sada više nego sposobni da to pregazite kao plitak potok. Dobar je momenat za sve vrste pregovora, pa čak I ako želite da sa nadređenima pregovarate o povišici.

Zdravlje

Dobro ste. Manjih problema možete imati sredinom sedmice – meteoropatske tegobe su u pitanju.

 

LAV

Hrana

Bićete skloni da se “opustite” u večernjim satima kada je klopa u pitanju. Poneki slatkiš, malo brze hrane ili grickalice – sve je to fino – ali bi bilo dobro da ipak preskočite. I prikočite.

Ljubav

Pred vama je period u kojem je potrebno osećanja staviti u prvi plan, malo roniti po dubinama (vi baš I niste skloni tome, ali tako vam je trenutno ispalo), osluškivati sebe ali I voljenu osobu, razgovarati na drugačiji način nego do sada. Nije trenutak za ludovanja, izlaske ali ni za ljubavne bure – već vreme kada se bliskost gradi, kada postoje poštovanje I podrška, kada se zajednički sanjari I planira. Slobodni Lavovi – emocije vam se prikradaju iza leđa a strasti ih prate u korak – ovo je vreme kada se možete zaljubiti, ali I vreme kada se lako može ući u tajnu vezu. Šta god da odaberete – trajaće.

Posao

Nešto više napetosti biće prisutno u prvim danima radne sedmice – saradnici vas mogu iznenaditi promenama u poslednjem trenutku, pa se ne oslanjajte previše na svoje planove, budite spremni da se prilagodite. Posle pomalo nervoznog uvoda – ostatak radne nedelje je u nekom redovnom poslovnom maniru. Dobra komunikacija, brzi dogovori pa se I obaveze rešavaju lakše. Možete čuti pozitivne vesti od strane nadređenih. Ulazite u mirniju I stabilniju finansijsku fazu.

Zdravlje

Dobro ste.

 

DEVICA

Hrana

Potrebna vam je lagana ishrana I od svega po malo – mesa, mlečnih proizvoda, zeleniša, žitarica, voća. Najviše će vam prijati salate sa dodatkom paste ili mesa, a od voća – lubenice, jabuke, breskve, maline.

Ljubav

Ovo je trenutak u kojem treba uživati u malim stvarima, u onim sitnicama koje život znače. Sedmica nije ni malo loša za partnerske odnose, za opuštenije funkcionisanje i više razumevanja, ali i bliskosti i nežnosti. Zajednički planovi lepo funkcionišu i sve izgleda kao da je na svom mestu. Iskoristite ovaj povoljan period ne samo da uživate, već i da popričate o nekim temama i pitanjima koja su možda pravila problem u proteklom periodu. Sada je moguće rešiti sve. Slobodne Device – odlična nedelja za strast ali i za neke ozbiljne, trajne, duboko emotivne početke. Prepustite se osećanjima.

Posao

Umesto redovnog stanja, na radnom mestu ćete zateći – vanredno. Prvih par dana radne nedelje provešćete u jurnjavi I žurbi, pokušajima da postignete sve ono na šta ste se obavezali (ali I na ono što je “uletelo” iznenada). Dobro je što ste maksimalno fokusirani I što vam je koncentracija dobra, a sposobnost organizacije na visini zadatka – pa ćete kroz ove nemirne poslovne vode uspešno proći. Ukoliko ste u nekim pregovorima – oni će proći bolje nego što ste se nadali.

Zdravlje

Dobro.

Možda vas interesuje: 
Ova popularna aplikacija troši najviše baterije na vašem telefonu!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>