Elita 7

Parovi

ELITA 7: Aneli Ahmić dobila tužbu od Janjuševe žene, pa pobesnela - Nisi želeo dete! (VIDEO)

Aneli Ahmić, juče je izašla iz rijalitija ELITA 7, kako bi otišla do bolnice u kojoj je prekinula trudnoću.

ELITA 7: Aneli Ahmić dobila tužbu od Janjuševe žene, pa pobesnela - Nisi želeo dete!  (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Nakon povratka u ELITI, Aneli su svi ukućani pružili podršku. Janjuš je pokušavao da joj se približi, ali mu ona to nije dozvolila. Nakon što je shvatio da ga ne želi u svojoj blizini, okrenuo je ploču i počeo da se brani, kako je ona prekinula trudnoću bez dogovora sa njim. 

Tokom ankete današnje, ukućani su glasali za najveće razočarenje rijalitija, a Aneli i Janjuš su međusobno dodeljivali "epitete" jedan drugom.

- Smatram da zaslužujem da budem na ovoj anketi, jer smatram da sam sebe razočarao i ljude koji me vole, jako drage koje me napolju vole, što sam sebi dozvolio da emocije ne ostavim sa strane, već da sebi dozvolim da opet uđem u odnos ljubavni u rijalitiju. To je, za mene, jedina mana u rijalitiju i sebe smatram krivim i sebe sam razočarao, da ovo sve što se dešava i treba da mi se desi, jer ne razmišljam kao drugi tokom boravka u rijalitiju...Prva osoba je Aneli, smatrao sam te velikim mangupom i ne mogu da verujem da ti nisi shvatila da li ti meni značiš. Nisi trebala sama da odnosiš odluke, nisi trebala da abortiraš, da si imala mozga, nisi trebala sa mnom da se svađaš - rekao je Janjuš.

- Ti hoćeš da svališ da sam ja uradila nešto bez našeg dogovora, seti se pre sedam dana si govorio da ne želiš to dete - rekla je Aneli.

- Nisam nijednog trenutka rekao da ne želim dete. Svašta si mi rekla ovde...Ništa se ti i ja nismo dogovorili i treba čovek da me pusti da pričam. Ako si ikada imala osećaje i emocije prema meni prave, možda će ti jednog dana biti žao - rekao je Janjuš.

- Ti meni pričaš da će mi biti žao, a ja sam juče bila na operacionom stolu. Sram te bilo! Tvoja žena me tuži, a ti je podržavaš da me tuži, juče se vratila sa kiretaže, potpistujem tužbu - urlala je Aneli.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>