Region

Svet

Sandra Afrika iznela šokantne detalje sa nastupa: Zbog jedne pesme je pucao sebi u nogu!

Sandra Afrika, gostujući u emisiji "Divan šou", otkrila je šokantne detalje jednog nastupa.

Sandra Afrika iznela šokantne detalje sa nastupa: Zbog jedne pesme je pucao sebi u nogu! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Popularna pevačica u emisiji kod voditelja Ivana Gajića, ispričala je situaciju u kojoj je jedan čovej iz publike izvadio pištolj i pucao sebi u nogu.

"Bilo je to kada je jedan lik iz publike tražio još jednu pesmu, ali nastup je morao da se završi zbog ograničenja rada lokala. Rekla sam mu da nije do mene, već da su mi rekli da moramo završiti. Ako dozvole, meni nije problem da nastavim" - govotila je Sandra u dahu i dodala:

"Pucao je sebi u nogu. Da, da, ozbiljan problem. Nije meni ništa falilo, nije meni ništa bilo. Došao je tražeći pesmu, rekla sam da ne mogu, i on je to uradio. Kako je uneo oružje, ne znam. Te večeri sam videla nenormalnu količinu oružja" - kazala je, a potom objasnila da je tek nakon toga nastao haos:

"Policija je već bila pozvana. Mene su sklonili, i dok sam prolazila, videla sam devojku za šankom kako baca nešto u neku rupu iza šanka. Verovatno su znali da će policija doći. Bila sam u šoku" - rekla je Sandra za Kurir TV.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Kurir


>