Region

Svet

Pevač šokirao javnost morbidnim spotom: Iz mrtvačkog sanduka do rake!

Stanko Marinković, poznat po duetu sa Indirom Radić, šokirao je javnost novim morbidnim spotom za pesmu "Mislila si" u kojem peva iz mrtvačkog sanduka i izlazi iz rake. Saznajte više o reakcijama i kontroverzama koje su usledile.

Pevač šokirao javnost morbidnim spotom: Iz mrtvačkog sanduka do rake! Foto: Printscreen Youtube/Gold Music




Stanko Marinković, poznat po duetu sa Indirom Radić, šokirao je javnost novim spotom u kojem peva iz mrtvačkog sanduka, a potom izlazi iz rake. Ovaj neobičan video izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Stanko, francuski muzičar srpskog porekla, proslavio se duetom "Marija" sa Indirom Radić 2011. godine. Pesma je bila u centru pažnje zbog Indirinog nespretnog izgovora francuskih reči, uključujući lapsus poput "proždrnula".

Više od decenije kasnije, Marinković je ponovo privukao pažnju javnosti svojim spotom za pesmu "Mislila si". Na društvenim mrežama pojavio se deo spota u kojem peva iz mrtvačkog sanduka, izazvavši burne reakcije.


Možda vas interesuje:
Bio je klinički mrtav, a sada ljudima govori u šta treba da veruju!




Iz mrtvačkog sanduka do rake
Foto: Printscreen Instaram/ okonas


 

Komentari:


"Morbidno. Pevač Stanko, poznat po duetu sa Indirom, snimio spot u mrtvačkom sanduku. Otišao korak dalje i snimio scene u raci. Peva iz kovčega."
Reakcije su bile burne, s mnogima koji su izrazili šok: "Zar vam ništa nije sveto?", "Ovo je bolesno..." Ipak, bilo je i onih koji su se našalili na račun spota: "Sahranila ga ona pesma na francuskom", "Kralj Angmar kad ga Sauron oživi, u režiji Aragorna".

Nakon dueta sa Indirom, Stanko je nastavio muzičku karijeru u Parizu, gde i danas živi.


Pročitajte još:
Rada Manojlović: Za mene je mrtav - iskrena ispovest o bivšoj ljubavi!


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>