Region

Svet

Milica Pavlović zapevala pred punom zagrebačkom Arenom!

Milica Pavlović je priredila spektakularan koncert pred punom zagrebačkom Arenom, ostavljajući publiku bez daha svojim nastupom. Sa zlatnom haljinom ukrašenom Svarovski kristalima i krunom na glavi, Milica je započela veče pesmom "Boginja", obećavajući dug i nezaboravan šou.

Milica Pavlović zapevala pred punom zagrebačkom Arenom! Foto: Printscreen Youtube




Pevačica Milica Pavlović održala spektakularan koncert u zagrebačkoj Areni, noseći zlatnu haljinu ukrašenu Svarovski kristalima. Pogledajte detalje o njenom nastupu i reakciji publike!



Milica Pavlović je priredila spektakularan koncert pred punom zagrebačkom Arenom, ostavljajući publiku bez daha. Pevačica je na scenu izašla na tronu, noseći krunu na glavi, dok je publika oduševljeno dočekala njen nastup pesmom "Boginja".

Nosila je zlatnu haljinu ukrašenu Svarovski kristalima, sa elegantnim plaštom iste boje. U svom uvodnom obraćanju, Milica je pozdravila publiku i obećala im dugu i nezaboravnu noć.

Atmosfera u Areni bila je na vrhuncu od trenutka kada je Milica stupila na scenu, a publika je uživala u svakom trenutku. Milica je mesecima pripremala ovaj spektakl, sa impresivnim kostimima, koreografijama i grafikom koja je pratila njen nastup.

Podsetimo, Milica Pavlović je u decembru 2023. godine održala veliki koncert u Beogradskoj areni, 15. juna nastupila u Novom Sadu, a večeras je prvi put zapevala u zagrebačkoj Areni.

Možda vas intersuje:
Jovana Joksimović: Željko je izuzetno voljen u Hrvatskoj, možda više nego ovde!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>