Svet

Region

Policija otkrila nove dokaze o smrti Matthewa Perryja? Zaplenjeni mobilni i laptop poznate žene!

Istraga o smrti Matthewa Perryja dobila je novi preokret nakon što je neimenovana slavna osoba morala predati svoj laptop i mobilni telefon policiji.

Policija otkrila nove dokaze o smrti Matthewa Perryja? Zaplenjeni mobilni i laptop poznate žene! Foto: Printscreen Youtube/ABC News



Istraga o smrti Matthewa Perryja napreduje. Policija je zaplenila mobilni telefon i laptop neimenovane slavne žene, koja je privedena na razgovor.

Nedavno je istraga o smrti glumca dobila novi zaokret nakon što je neimenovana slavna osoba morala policiji da preda svoj laptop i mobilni telefon.

Naime, 19. juna, neimenovana žena je privedena na više razgovora s policijom nakon što je policija u Los Anđelesu postigla "značajan napredak u svojoj istrazi započetoj u maju", rekao je izvor za In Touch. Policija je otišla u rezidenciju misteriozne žene s nalogom za pretres, ali ona nije bila prisutna. Kada se vratila, nije odbijala saradnju.

Policajci su navodno uzeli telefon i laptop - rekao je insajder, dodajući da je žena “sve predala”.



Matthew Perry glumac
Foto: Printscreen Youtube/ABC News



Izvor je spomenuo da su se žena i zvezda Prijatelja, koji je preminuo u oktobru 2023., prethodno upoznali na odvikavanju, gde su započeli "neočekivano prijateljstvo".

S druge strane, žena tvrdi "da nema veze sa njegovom iznenadnom smrću".

Unajmila je advokata i imala je više sastanaka s policijom otkako su s nalogom za pretres stigli u njenu kuću. Ona je škrta na rečima o situaciji - rekao je insajder. Međutim, izvor je istakao da su istražitelji sigurno dobro pripremljeni, čim su je priveli i oduzeli joj lične stvari.

Možda vas interesuje:
EURO 2024: Emotivni trenutak - Djani na utakmici Srbije plače kao kiša!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>