Zadruga

Parovi

Kristijan Golubović o današnjem društvu i pevačicama!

Kristijan Golubović je u nedavnom intervjuu otvoreno kritikovao današnje društvo i sistem vrednosti, posebno se osvrćući na poznate pevačice poput Severine Vučković, Dare Bubamare i Jelene Karleuše, ističući njihove javne skandale kao primer poremećenog morala.

Kristijan Golubović o današnjem društvu i pevačicama! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV



Kristijan Golubović izneo je svoje mišljenje o poznatim pevačicama i njihovom uticaju na društvo, fokusirajući se na Severinu Vučković i njene kontroverzne javne nastupe, poput intimnog snimka s jahte koji je šokirao region.

Kristijan Golubović je u nedavnom intervjuu kritikovao današnje društvo i sistem vrednosti, posebno se osvrćući na poznate pevačice. Istakao je Severinu Vučković kao primer, koja je bila u centru pažnje zbog svojih prepiski s Duškom Tošićem i zbog javnosti poznatog intimnog snimka s jahte. Kristijan je koristio Severinin slučaj kao ilustraciju poremećenog sistema vrednosti, izjavivši: "Je l’ Severina zaglaba onoga na jahti? Još je Srbi ženili ovde. I to biznismen i fudbaler. Pa gde ćeš bre?! Pa video si je da glaba tamo na jahtama, vidiš da nije pevačica nego pu*ačica."


Možda vas interesuje:
Aneli Ahmić stigla u kliniku zbog abortusa: Emotivan trenutak i boravak u bolnici!


Severina Vučkovic
Foto: Printscreen Youtube/Severina


Takođe je nastavio da kritikuje i druge poznate pevačice poput Dare Bubamare i Jelene Karleuše, ističući da takvi primeri doprinose padu sistema vrednosti. Kristijan je takođe otvoreno govorio o svojoj vezi s Kristinom Spalević, koju je upoznao u rijalitiju i s kojom ima dva sina. Opisao je kako ga žene kontaktiraju, čak i dok je u vezi, navodeći nekoliko neprikladnih situacija koje je doživeo.

Severina je bila u braku s Milanom Popovićem, s kojim ima sina Aleksandra, ali su se razveli i vodili sudski spor oko starateljstva. Nakon razvoda, Severina je bila u braku s Igorom Kojićem, koji je sin Dragana Kojića Kebe, ali su se i oni razveli 2021. godine.

Možda vas interesuje:
Pevač Đani plače kao malo dete!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>