Region

Svet

Senidah Hajdarpašić otkriva: Bežim od problema i emocija, najteže mi je pao gubitak roditelja

Senidah Hajdarpašić, poznata pevačica, otvoreno govori o svojim emocionalnim izazovima i teškom gubitku roditelja u životu. Pročitajte kako je suočavanje s tim uticalo na nju i njen put do muzičke karijere.

Senidah Hajdarpašić otkriva: Bežim od problema i emocija, najteže mi je pao gubitak roditelja Foto: Printscreen Youtube/24 sata




Senidah Hajdarpašić priznaje da beži od problema i emocija. Pevačica ističe da joj je najteže u životu palo kada je izgubila roditelje. Slovenačka zvezda je teško prihvatila smrt oca, a potom i majke.

Bežim od problema i emocija kako se ne bih suočila s njima i s bolom. Male stvari me lako izbace iz takta. Najteži trenutak u mom životu je svakako gubitak roditelja. Kao mala sam izgubila oca, a onda sam sa dvadeset sedam godina ostala bez majke, baš kada mi je najviše trebala. Dugo sam bežala od toga... Kada pevam, emocije vučem iz svega što mi se desilo u životu - iskrena je Senidah.



Senidah na sceni
Foto: Printscreen Youtube/Trending


Pevačica je otkrila nepoznate detalje iz svog života, priznajući da je pre nego što se posvetila muzici radila u firmi.

Bila sam lenja, nije mi se radilo. Sada, s godinama, sam postala organizovanija, radna i odgovorna. Radila sam u jednoj firmi koja sarađuje s bankama, gde je moja mama radila. Ne znam ni sama kako sam to uspevala, pitam se ko je bila ta žena i šta je radila u životu. Uglavnom sam radila kako bih zaradila za sebe. Sada živim da uživam - rekla je Hajdarpašićeva za Blic.

Možda vas interesuje:
Senida Hajdarpašić u detinjstvu preživela tragediju: Svi su zaspali, a ja sam gledala!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>