Region

Svet

Evo kako je Branka Petrić: Pala sa pozornice, hitno prebačena u bolnicu!

Naša čuvena glumica Branka Petrić doživela je nezgodu tokom predstave u Madlenianumu. Nakon pada sa scene i povrede ramena, hitno je prebačena u bolnicu.

Evo kako je Branka Petrić: Pala sa pozornice, hitno prebačena u bolnicu! Foto: Printscreen Youtube/Da sam ja neko




Saznajte detalje o stanju Branke Petrić koja je pala sa pozornice tokom predstave u Madlenianumu. Glumica je hitno prebačena u bolnicu zbog povrede ramena.

Naša čuvena glumica Branka Petrić doživela je neprijatnu situaciju tokom predstave u Madlenianumu kada joj je naglo pozlilo. Kako prenose mediji, Branka je pala sa scene i povredila rame. Hitna pomoć je brzo stigla i glumica je odmah prevezena u bolnicu, na odeljenje ortopedije.

U trenutku incidenta, izvodila se drama "Da krenemo ispočetka". Podsećamo, Branka Petrić je na beogradskoj Akademiji bila deo najbrojnije klase koju je predvodio profesor Tomislav Tanhofer. Među njenim kolegama iz klase bili su Danilo Bata Stojković, Marija Milutinović, Katarina Dorić, Boda Marković i mnogi drugi.



Suprug Branke Petric - Bekim Fehmiju
Foto: Printscreen Youtube/dokolicar


Branka je bila udata za glumca Bekima Fehmijua, s kojim je provela 43 godine u braku i sa kojim ima dvojicu sinova, Hedona i Uliksa Fehmijua.

Možda vas interesuje:
Bekim Fehmiu pronađen mrtav u stanu


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>