Region

Svet

Nika Tošić na Zejninom nastupu: Dres zamenila haljinom!

Nika Tošić, ćerka Jelene Karleuše, izazvala je pažnju na izboru za Mis Srbije kada je pratila nastup Zejne. Umesto fudbalskog dresa, zablistala je u elegantnoj beloj haljini.

Nika Tošić na Zejninom nastupu: Dres zamenila haljinom! Foto: Printscreen Youtube/Telegraf



Nika Tošić, ćerka Jelene Karleuše, zamenila je fudbalski dres elegantnom haljinom na izboru za Mis Srbije, gde je pažljivo pratila nastup Zejne. Saznajte više o njihovom glamuroznom izgledu i reakcijama publike.

Pop diva Jelena Karleuša bila je predsednica žirija na izboru za Mis Srbije. Na ovaj glamurozni događaj došla je u pratnji ćerke Nike Tošić, koja je izbegla crveni tepih i foto-reportere, ali je sedela u prvom redu i pažljivo pratila šou.

Za ovu posebnu priliku, Jelena je izabrala elegantnu belu haljinu sa plaštom, dok su njena frizura i šminka bile inspirisane stilom Merilin Monro. Nika je takođe ispoštovala dress code, noseći belu haljinu poput svoje mame.


Nija Tosic na Zejninom nastupu
Foto: Printscreen X/zejnazejna


Na društvenoj mreži Tviter pojavio se snimak u kojem je Nika Tošić slučajno uhvaćena u kadru dok je nastupala Zejna. Karleušina ćerka pažljivo je pratila nastup, što su mnogi primetili, pa su usledili komentari da je njena reakcija na Zejnin performans potpuni hit.


Sve to možete pogledati OVDE.



Nikas sa ocem Duskom Tosicem - selfi
Foto: Printscreen Instagram/ duskotosic



Podsetimo, fudbaler Duško Tošić otputovao je 16. juna u Nemačku sa svojom ćerkom Nikom, kako bi zajedno pratili utakmicu Srbije protiv Engleske na Evropskom prvenstvu. Duško je tada objavio selfi sa svojom naslednicom koja je pozirala u dresu Srbije i sa sunčanim naočarama. Uz fotografiju, Tošić je dodao emodžije zastave Srbije i Engleske, fudbalsku loptu i avion koji poleće.

Možda vas interesuje:
Jelena Karleuša na izboru za Mis Srbije 2024: Potkačila Cecu i Vojaža i progovorila o razvodu!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>