Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Antonija Čerkez izazvala reakcije zbog podrške hrvatskoj reprezentaciji!

Finalistkinja "Zvezda Granda", Antonija Čerkez, suočila se s kritikama nakon što je na Instagramu objavila fotografije u dresu hrvatske reprezentacije tokom Evropskog prvenstva u fudbalu. Mlada pevačica iz Širokog Brijega odgovara na negativne komentare i brani svoje pravo na izražavanje pripadnosti.

Zvezde Granda: Antonija Čerkez izazvala reakcije zbog podrške hrvatskoj reprezentaciji! Foto: Printscreen Youtube/Goran Stoic





Ovogodišnja finalistkinja takmičenja "Zvezde Granda", Antonija Čerkez, otputovala je u Nemačku na Evropsko prvenstvo u fudbalu. Na svom Instagram profilu objavila je fotografije u dresu reprezentacije Hrvatske, što je izazvalo negativne reakcije kod pojedinaca iz njene rodne Bosne i Hercegovine.

Antonija, koja dolazi iz Širokog Brijega, uvek je naglašavala svoje hrvatsko poreklo. Na negativne komentare odlučila je da ne ćuti, pa je odgovorila svojim pratiocima.

"Kada pevam 'Bosnom Behar', 'Je l' Sarajevo gde je nekada bilo' i mnoge druge pesme, niko ne komentariše. Ne razumem zašto se odmah javlja potreba da se komentariše čim objavim nešto vezano za moju pripadnost. Rođena sam kao Hrvatica, imam i papire koji to potvrđuju. Zar nemam pravo da nosim šta god želim, a da pritom nikoga ne uvredim? Jednako sam objavljivala kada je i BiH ulazila u neka prvenstva. Možda nisu imali tolike uspehe u sportu, ali sam pružala podršku i bila uz njih. Uvek bih bila. Sada je Hrvatska na prvenstvu i ne vidim koga uvredim ovom fotografijom."


Antonija Čerkez Instagram objava - podrška




Antonija je dodala: "Hajde da prestanemo biti bezobrazni jedni prema drugima. Hajde da budemo ljudi, ne trebaju nam granice za to. Ne vređam nikoga, volim sve, pevam sve, poštujem sve. Zahvaljujem se svima koji su mi poslali poruke podrške, i Bosancima i susedima izvan granica, koji navijaju za Hrvatsku i ne vide problem u ovom dresu. Uvek će biti dobrih ljudi kao i onih koji to nisu. Džaba sve."

Antonija Čerkez, koja je imala buran ljubavni život tokom svog učešća u "Zvezdama Granda", nastavlja da izaziva pažnju svojim stavovima i izborima.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>