Region

Svet

Četiri decenije karijere: Aca Lukas najavio spektakl na Marakani! (FOTO)

Poznati srpski pevač Aca Lukas sledeće godine će proslaviti 40 godina muzičke karijere velikim koncertom na stadionu Marakana. Ovu informaciju potvrdio je Saša Mirković, poznati menadžer i dugogodišnji saradnik Lukasa.

Četiri decenije karijere: Aca Lukas najavio spektakl na Marakani! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Mirković je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa Marakane, podsećajući fanove na spektakularan solistički koncert koji je Lukas održao 2013. godine na istom mestu.

Aca Lukas, poznat po hitovima poput "Lična karta", "Ne zovi me" i "Voliš li me", važi za jednog od najpopularnijih izvođača na Balkanu. Njegova energična muzika i emotivni nastupi privlače publiku svih generacija, što je dokazao i na brojnim rasprodatim koncertima tokom svoje bogate karijere.

- Ovako je bilo 2013. godine na Marakani. Prisutno oko 70.000 vas koji nas vole i koje mi obožavamo. Sledeće 2025. godino slavimo 40 godina rada Aleksandra Vuksanovića i moj jubilej od 30 godina rada u šoubiznisu. Red je da obojica dokažemo na istoj Marakni da nismo još "zarđali", Aca kao pevač, a ja kao organizator i producent. Nove pesme se "krčkaju" u studiju. Vidimo se u junu 2025. godine na Marakani u Beogradu na najvećoj žurki na Balkanu - stoji u Mirkovićevoj objavi.


Foto: Instagram printscreen/acalukas

Fanovi su već počeli sa spekulacijama o tome šta sve mogu da očekuju na ovom jubileju, nadajući se da će Lukas izvesti svoje najveće hitove, ali i da će publiku iznenaditi nekim novim pesmama i gostima.

Koncert na Marakani će svakako biti jedan od najvažnijih događaja u muzičkom kalendaru 2025. godine, a Aca Lukas je obećao da će dati sve od sebe da publici pruži veče za pamćenje.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>