Ostalo

Sme�no

Miss Srbije 2024: Aleksandra Rutović je nekada ovako izgledala!

Otkrijte kako je Aleksandra Rutović, pobednica Mis Srbije 2024, izgledala pre svoje velike pobede. Upoznajte se sa njenim ranijim godinama i saznanjima o njenom putu do slave.

Miss Srbije 2024: Aleksandra Rutović je nekada ovako izgledala! Foto: Printscreen Youtube/Blic



Aleksandra Rutović trijumfovala je na ovogodišnjem takmičenju za Mis Srbije. U svojim dvadeset petim godinama, Aleksandra je završila srednju školu u Americi, dok je u Beču stekla diplome iz Internacionalnog turizma i hotelijerstva, a trenutno radi kao agent za nekretnine. Nakon njene pobede, javnost je pokazala interesovanje za detalje iz njenog života, uključujući i njene ranije godine.



Aleksandra Rutović u mladosti
Foto: Printscreen Instagram/ rutovic_a


Aleksandra je aktivna na društvenim mrežama, gde se mogu pronaći fotografije koje datiraju još deset godina unazad. To jasno pokazuje da je i kao mlađa žena bila izuzetno lepa i atraktivna. Činjenica da nije uklonila starije fotografije sugeriše da Aleksandra nema problema sa svojim pređašnjim izgledom.


MISS Srbije- nekada
Foto: Printscreen Instagram/ rutovic_a


Njena maćeha, Mirjana Božović Rutović, bivša rijaliti učesnica, udala se za Željka Rutovića, Aleksandrinog oca. Željko Rutović je bio jedan od aktera filma "Vidimo se u čitulji" iz devedesetih godina.

Mirjana je 2007. godine predstavljala Srbiju na prestižnom takmičenju za Mis Sveta u Kini. Tri godine kasnije, 2010. godine, učestvovala je u rijalitiju "Farma". Nakon izlaska iz rijalitija, upoznala je Željka, koji je stariji od nje dvadeset dve godine.

U martu 2012. godine par je dobio sina Ognjena, a venčali su se u novembru 2013.

Možda vas interesuje:
Jelena Karleuša na izboru za Mis Srbije 2024: Potkačila Cecu i Vojaža i progovorila o razvodu!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>