Ostalo

Sme�no

EURO 2024: Piksi nasmejao sve - Scena koja je osvojila društvene mreže!

Selektor Dragan Stojković Piksi ponovo je zablistao na konferenciji za medije, svojim duhovitim pristupom i optimizmom pred meč sa Slovenijom na EURO 2024, što je izazvalo smeh i oduševljenje među prisutnima.

EURO 2024: Piksi nasmejao sve - Scena koja je osvojila društvene mreže! Foto: Printscreen Youtube/Arena sport




Dragan Stojković Piksi svojim šarmom i duhovitošću osvojio konferenciju za medije pred meč sa Slovenijom na EURO 2024. Saznajte više o njegovom nekonvencionalnom nastupu i najavama za utakmicu.


Selektor Dragan Stojković Piksi ponovo je oduševio javnost svojim nekonvencionalnim nastupom. Na konferenciji za medije povodom najave meča sa Slovenijom, Stojković je bio u izuzetno dobrom raspoloženju, što je rezultiralo smehom i dobrim raspoloženjem među prisutnima.

 

Piksi o akreditaciji: „Kao da ulazimo u NASA“


Na samom početku konferencije, Stojković je započeo priču o svojoj akreditaciji, što je odmah izazvalo smeh. „Kako uđeš na rampu, on kaže 'Scan'. Dokle više? Kao da ulazimo u NASA, a ne na stadion. Ali dobro, moramo poštovati pravila“, rekao je Stojković, držeći akreditaciju i mašući njom.

Možda vas interesuje:
Ova popularna aplikacija troši najviše baterije na vašem telefonu!


EURO2024 Piksi NASA
Foto: Printscreen Youtube/Arena sport

 

Optimizam pred meč sa Slovenijom


Stojkovićev optimizam bio je očigledan, što je donelo pozitivnu atmosferu u timu, znatno bolju nego na prethodnom Svetskom prvenstvu. Selektor je najavio da će Dušan Tadić biti u startnoj postavi, uprkos kontroverzama nakon meča protiv Engleske. Tadić se izvinio saigračima i selektoru zbog svoje izjave, a Stojković je to kratko prokomentarisao: „To je možda zanimljivo vama medijima. Rekao je šta je rekao, izvinio se, idemo dalje. Sada je najvažnija Slovenija. Možete očekivati Tadića u startnoj postavi“.

Video snimak pogledajte OVDE:
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>