Region

Svet

Jelena Karleuša na izboru za Mis Srbije 2024: Potkačila Cecu i Vojaža i progovorila o razvodu!

Jelena Karleuša, predsednica žirija na Izboru za Mis Srbije 2024. godine, privukla je pažnju svojim glamuroznim stajlingom, a onda je i potkačila Cecu Ražnatović i Vojaža ali i progovorila o svom razvodu od Duška Tošića.

 Jelena Karleuša na izboru za Mis Srbije 2024: Potkačila Cecu i Vojaža i progovorila o razvodu! Foto: Printscreen Youtube/Telegraf



Jelena Karleuša zasijala na Izboru za Mis Srbije 2024. godine u glamuroznoj beloj haljini. Saznajte sve o njenom pojavljivanju, reakcijama na društvenim mrežama i njenom sporazumnom razvodu sa Duškom Tošićem.


Jelena Karleuša bila je zvezda večeri na svečanom izboru za Mis Srbije 2024. godine, gde je predsedavala žirijem.

Pop zvezda se pojavila kao prava diva u elegantnoj beloj dugoj haljini i ogrtaču, s frizurom u stilu Merilin Monro. Njena holivudska šminka i platinasta perika, uz prepoznatljiv mladež na licu, dodatno su naglasili glamurozan izgled. Karleuša je priznala da se trenutno nalazi u fazi sporazumnog razvoda od supruga Duška Tošića, nakon incidenta u porodičnoj vili na Dedinju.

Osećam se glamurozno iako je 40 stepeni napolju. Velika mi je čast što sam pozvana da budem predsednica žirija za Mis Srbije. Jedna ozbiljna titula, koja bira damu koja će predstavljati Srbiju na svetskom izboru na najbolji mogući način. Srbija je poznata po najlepšim ženama - izjavila je JK.


Prilikom njenog pojavljivanja na Trgu Republike, prisutni su komentarisali: "I evo je, posle svega..."

Za mene to uvek prokomentarišu. Svaka tri dana i "evo je, posle svega..." Čekamo to na dva dana, pa na dan, pa onda i da se ne pojavim jednog dana. To bi možda bilo najbolje.
Na pitanje o trenutnim odnosima sa Duškom Tošićem, rekla je:

Situacija je takva da smo trenutno u fazi sporazumnog razvoda.

Na pitanje o mogućem povratku u žiri "Zvezda Granda", Jelena je odgovorila:

Sada je to format koji je izgubio na sjaju. Biraću reči, ovo je diplomatski odgovor koji je i mene iznenadio. Sada ne. Ja sam dugi niz godina to odradila baš onako kako treba, a sad kad se ta čarolija izgubila, bilo bi mi jako teško da vratim tu gledanost. Svakako, mnogo sam volela to takmičenje.


Što se tiče potencijalnog sedenja u žiriju pored Cece Ražnatović, Jelena je bila jasna:

Taj format je u rukama ljudi koji nisu prijateljski nastrojeni prema meni, tako da nije sve u novcu.

Na pitanje o duetu Cece i Vojaža, Jelena je iskreno izjavila:

Mislim da je taj duet nešto najgore što se ikad snimilo u našoj zemlji. Ne znam da li si očekivao ovakav odgovor. Ja nisam žena koja kalkuliše, kažem ono što mislim. I to licemerje kolega koji govore za nešto da je fantastično, a nije... Nikad nisam bila takva.


Jelena Karleuša o razvodu Ceci i Vojažu
Foto: Printscreen Youtube/Alo



Karleuša je takođe spomenula svoju ćerku Niku, koja je opet glavna zvezda na društvenim mrežama.

Da. Prvo sam ispratila Niku na maturu, a potom u Nemačku da prati našu reprezentaciju. Ja sam ponosna majka zbog njene mature, bila je prava princeza. Fudbal je interesuje, to je verovatno genetika na oca. Više ne trenira fudbal, sad trenira odbojku.


O tome da li je ikada razmišljala da se prijavi na izbor za mis, Jelena je rekla:

Kako da ne, ali nikada nisam bila dovoljno lepa. Nisam lepa kao ove devojke, ali smatram da pored lepote one poseduju i harizmu, šarm i intelekt.

Na pitanje koga smatra najlepšom Srpkinjom danas, Karleuša je odgovorila:

Sebe uopšte ne ubrajam u lepe žene, ali mogu da kažem da sam interesantna. Svakako zabavna, nikako dosadna. Prva osoba koja mi je pala na pamet je Snežana Savić. Ona je klasična lepotica kao Monika Beluči, ali pre nje.


O tome šta više ceni kod žena, izgled ili unutrašnje osobine, Jelena je rekla:

Izgled je definitivno nešto što je kratkog daha, a ono što ženu čini opasnom i neodoljivom je upravo njen duh i taj neki "X faktor". Imamo puno lepih žena, ali zavodnice i fatalne žene su po nekom pravilu uvek posebne i specifične žene.

Možda vas interesuje:
Aleksandra Rutović je nova Mis Srbije: Sve o njenom putu do titule!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir


>