Region

Svet

EURO 2024: Ceca Ražnatović podržava Srbiju u Minhenu dok se navijači oduševljavaju!

Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović otputovala je u Minhen kako bi zajedno sa ćerkom Anastasijom i porodicom Gudelj bodrila zeta Nemanju Gudelja i reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Navijači su je oduševljeno dočekali, a Ceca je puna optimizma komentarisala utakmice i šanse Srbije za dalji uspeh.

EURO 2024: Ceca Ražnatović podržava Srbiju u Minhenu dok se navijači oduševljavaju! Foto: Printscreen Youtube/Blic TV



EURO 2024: Ceca Ražnatović zajedno sa ćerkom Anastasijom i porodicom Gudelj u Minhenu bodri zeta Nemanju Gudelja i reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović otputovala je u Minhen, Nemačka, kako bi zajedno sa ćerkom Anastasijom i porodicom Gudelj bodrila zeta Nemanju Gudelja i reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Ekipa "Blica" zabeležila je snimak iz Minhena, gde su slovenački navijači oduševljeno pozdravili Cecu, želeći da se fotografišu i popričaju sa njom, što je ona ljubazno prihvatila.

Ceca je uživala u kafiću kada su joj prišli obožavaoci, a detalje možete videti u videu iznad. Danas je prokomentarisala poraz Srbije od Engleske rezultatom 1:0, ali je izrazila optimizam i veru u pobede Orlova protiv Slovenije i Danske.

Da, gledala sam utakmicu protiv Engleske, navijali smo i nastavićemo da navijamo. Apsolutno smo uz naš tim, kao i cela zemlja. Nadam se i pozitivno gledam na sve to. Videli smo protiv Engleske, toliki strah od Engleza... Kad se igra kako treba za svoju zemlju i kad se pokažu zubi na fudbalski način, vidi se kvalitet. Mislim da imamo velike šanse da prođemo dalje, sve je sada na nama. Očekujem pobedu, ništa manje, i protiv Slovenaca i protiv Danaca!



Ceca Ražnatović sa navijačima u Minhenu na EURO 2024



Cecu su pitali i ko joj je omiljeni fudbaler, osim zeta Nemanje.

Moj zet je na prvom mestu. Imamo fantastičan tim i možemo da postignemo dobar rezultat. Ne bih izdvajala pojedince jer mislim da to ne bi bilo fer - rekla je naša poznata pevačica i uz osmeh za "Telegraf" dala prognozu ko će dati gol Sloveniji:

Pavlović. Pavlović, Mitrović... Pavlović zna da iznenadi. Zavisi ko igra, ne znam. Ne prognoziram ništa, ko god da da gol, super je.


Možda vas interesuje:

Milica Pavlović izazvala pažnju turskih medija svojim smelim stajlingom na koncertu!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs


>