Ostalo

Sme�no

Šta će reći Ana Ivanović? Reakcija Bastiana Schweinsteigera na Georginu Rodrigez postala viralna!

Deo sportske emisije postao je viralan na Twitteru kada su Bastian Schweinsteiger (39) i voditeljka Esther Sedlaczek (38) komentarisali snimak Georgine Rodrigez (30), supruge Ronalda.Na kraju emisije, voditeljka je bila pomalo posramljena zbog reakcije bivšeg reprezentativca Nemačke.

Šta će reći Ana Ivanović? Reakcija Bastiana Schweinsteigera na Georginu Rodrigez postala viralna! Foto: Instagram printscreen/bastianschweistieger



Georgina je objavila video povodom 14. rođendana svog sina u utorak, prikazujući mladog Cristiana juniora kako šeta porodičnom vilom u Riadu, u Saudijskoj Arabiji. 

U jednom trenutku, Georgina mu je čestita poseban dan i davala poklone. Tokom celog snimka, Ronaldov sin nosi roze dres nemačke reprezentacije, iako njegov otac trenutno nastupa na EURO 2024. za Portugal.


Foto: X printscreen/Bilal2k

Kada je video pušten, Schweinsteiger je primetio da se u stanu nešto dešava: "Nešto se dešava sa njima." 

Sedlaczek ga je pitala: "Šta nam to sada govori?" 

 Schweinsteiger  odgovara: "Gde gledaš?" 

Sedlaczekje uzdahnula uz komentar: "Oh, Basti... Na dresu. Na dresu nemačke reprezentacije."

Schweinsteiger  reakcija postala je viralna, zbog činjenice  da je svetski šampion iz 2014. više obratio pažnju i na Georginunu odeću koja istakla njenu figuru, nego na roze dres. Kako će naša Ana Ivanović reagovati, saznaćemo!

Kako je sve zvučao dijalog, pogledajte ovde.

Pročitajte još: ​EURO 2024: Cristiano Ronaldo oborio rekord! Ovo su igrači sa najviše utakmica (FOTO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>