Region

Svet

Eva Ras: Jelena Karleuša je sama sebi skočila u usta!

Jelena Karleuša, poznata srpska pevačica i javna ličnost, nedavno je izazvala veliku pažnju javnosti svojim kontroverznim postupkom prema svom suprugu Dušku Tošiću. 

Eva Ras: Jelena Karleuša je sama sebi skočila u usta! Foto: YouTube printscreen/Hype TV



Nakon dugog perioda u kome je javno isticala podršku i poštovanje prema njemu kao ocu svoje dece, Karleuša je šokirala mnoge svojom izjavom u kojoj ga je prijavila ujutru.

Ovaj potez je izazvao brojne reakcije i komentare u medijima i među javnošću, dovodeći u pitanje dosadašnje stavove koje je Karleuša zastupala o svom braku i porodičnim odnosima, a među njima je i glumica Eva Ras, koja smatra da je Jelena sama sebi skočila u usta.


Foto: YouTube printscreen/Prva

"Jelena Karleuša me je jako razočarala, jer je do pre nekii dan govorila kako će ona o Dušku uvek da govori lepo o njemu je on njene dece, a onda ga ujutru prijavi. I dalje je Duško otac njene dece, kao da sam ja kreten. Ja ću prestati da čitam šta ona izjavljuje, jer ne mogu novine samo o vama da pišu, još kada skočite sebi u usta, što je Jelena uradila. Da li je moguće da vodi kampanju za ženska prava, preko sopstvenog muža?"
- izjavila je Eva Ras u emisiji na Hype televiziji.

Pročitajte još: ​Duško Tošić o prijavi Jelene Karleuše: Namestila je sve! (FOTO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>